Dziwne piski, nie można włączyć alarmu, ani zamknąć auta pilotem
-
moze masz walnięty ktoryś czujnik zamkniętych drzwi takie cycki u dołu drzwi
-
+1
sprawdź czy ten dzwiek nie dobiega z okolicy nóg pasażera, takie jasno niebieskie pudełeczko do niego dochodzi kostka i jest to połączone z tymi czujnikami w drzwiach, jak ta kostkę odłączysz to nie bedzie piszczeć, ale to przypomina tez o wyłączeniu świateł po zgaszeniu auta.
-
tak ten dźwięk dochodzi z tej kostki, gdy wyjmę kabel przestaje ale to nie naprawia problemu, nadal nie mogę zamakając drzwi, włączyć alarmu , swift raczej nie ma takiego czegoś jak przypominanie o światłach, przynajmniej mój, nagrałem filmik mniej więcej jaki ten pisk jest
http://www.youtube.com/watch?v=VqDIymfoMSA
+1
sprawdź czy ten
dzwiek nie dobiega z okolicy nóg pasażera, takie jasno niebieskie pudełeczko do
niego dochodzi kostka i jest to połączone z tymi czujnikami w drzwiach, jak ta
kostkę odłączysz to nie bedzie piszczeć, ale to przypomina tez o wyłączeniu świateł
po zgaszeniu auta. -
sprawdź te czujniki w drzwiach bo to napewno one sa walnięte,
wlacz swiatła z kluczykiem w stacyjce ale bez zapłonu i otwórz drzwi i bedzie piszczeć jednostajnym dźwiękiem
-
sprawdź te
czujniki w drzwiach bo to napewno one sa walnięte,
wlacz swiatła z
kluczykiem w stacyjce ale bez zapłonu i otwórz drzwi i bedzie piszczeć jednostajnym
dźwiękiemsprawdziłem i nic, a co to twojego tricku z kluczykiem i światłami i drzwiami, sprawdzałem właśnie przez sekundą nie działa piszczy jak piszczał,
ja myślę ze to nie przez czujniki bo, kiedyś dało się zamknąć i włączyć alarm jak miałem drzwi otwarte,
-
tak ten dźwięk
dochodzi z tej kostki, gdy wyjmę kabel przestaje ale to nie naprawia problemu, nadal
nie mogę zamakając drzwi, włączyć alarmu , swift raczej nie ma takiego czegoś jak
przypominanie o światłach, przynajmniej mój, nagrałem filmik mniej więcej jaki ten
pisk jest
http://www.youtube.com/watch?v=VqDIymfoMSAPrzecież to ewidentny dźwięk niezamkniętych drzwi...
EDIT: Filmik nagrywałeś przy otwartych czy zamkniętych drzwiach???
-
Przecież to
ewidentny dźwięk niezamkniętych drzwi...dokladnie
-
przy zamkniętych, ale nigdy wcześnie go nie miałem... no i jak pisałem kiedyś miałem otwarte wszystkie drzwi i alarm dało się włączyć, a zamek centralny zamakał drzwi, mimo ze były otwarte na oścież
-
Ja bym się upierał na te cycki koło drzwi, bo u mnie jest to samo. Weź sobie zaświeć jeszcze to światełko koło lusterka co jest, zobacz czy zgaśnie przy zamkniętych drzwiach.
-
Kryzy zażegnany, okazało się ze czujnik w bagażniku się odkręcił i nie stykał, (czujniki w drzwiach będę i tak wymieniał bo wszystkie są popękane, i zniszczone, dziękuje za pomoc wszystkim....