kopułka do litra- masakra jakaś :\
-
Co się stało, że ceny kopułek i palców poszły miliard procent w górę? Po sklepach taniej jak stówkę za kopułkę i 50zł za palec nie mogę znaleźć, w IC to jeszcze lepsze kwiatki się dzieją, natomiast na alledrogo latają kopułki po 15-30zł. Znacie jakiś dobry sklep internetowy, gdzie te części są tańsze? (ktoś kiedyś dawał linka z tanimi wahaczami itp, może kopułka tańsza będzie). Nie będę za kopułkę JC płacił 100zł, bez przesady...
-
-
tutaj proszę
http://e-autoparts.pl/kopulka-rozdzielacza-zaplonu-p-570348.htmlSzkoda kasy na takie wynalazki.
A jaka to jest różnica czy kupisz ją w sklepie czy w sklepie internetowym wystawiającym się na allegro ?
Ja kupuję TUTAJ. Nie wiem czy prowadzą sprzedaż wysyłkową.
A w IC to już od dawna nie kupuję, bo ceny wysokie, jakość części marna i gburowata obsługa. -
i tak kosmiczna cena
PS: cofnięta część wiadomości
-
i tak kosmiczna
cena
jak chcesz prawie
nówkę za 15 zł z przesyłką to poczekaj do "po weekendzie"Ale dziadujecie Przecież tych rzeczy nie wymienia się co 10000 km, więc wydać raz na kilka lat 50PLN za komplet to raczej nie majątek.
Ceny kosmiczne ma IC.
Przebijam ofertę ! Oddam za darmo "prawie nową" kopułkę z palcem. Dorzucę jeszcze prawie nowy olej, filtr powietrza i oleju.
Preferowany odbiór osobisty z własnym wiaderkiem na olej. -
pojechałeś mi na ambicje cofam swoją wypowiedź wcześniejszą. i tak uważam ze 50 zł za kopułkę to duzo. 50 zł to palec razem z kopułką kosztuje.
polecam YEC
-
pojechałeś mi na
ambicje cofam swoją wypowiedź wcześniejszą. i tak uważam ze 50 zł za kopułkę to
duzo. 50 zł to palec razem z kopułką kosztuje.
polecam YECTeraz na wzrok pojadę, bo napisałem, że 50PLN za komplet, czyli palec z kopułką.
Ja tylko Yec używam. Testowałem parę wynalazków, ale jak mi kopułka pękła podczas jazda albo inne dziwi się działy to wróciłem do tego co dobre i sprawdzone.
YEC rules !Znalazłem paragon. W 2010 roku w lipcu w Japan auto zapłaciłem 30PLN za palec i 30PLN za kopułkę.
-
z każdymi innymi kopułkami do 1.0 jest ten problem ze coś w nich nie pasuje. czy to otwór czy to przesunięte przewody YEC pasuje wiec tylko polecać
PS: kurde... teraz to musze sobie oczy wydłubać bo mnie oszukały
-
A ja się nie obrażę na prawie nową kopułkę w dobrej cenie, nie stać mnie aktualnie na wywalenie stówki na te części
-
prawda jest taka ze odwiedź więcej sklepów z konkretnymi numerami kopułki jakiej szukasz... bo oni niestety się gubią w przypadku kopułki i palca.
palec - K28001 w ic 17zł (taki jak dobrze pamietam powinien być)
kopułka wg EPC ma nr 33100-60B50 cos sie dobierze napewno, najlepiej tez YEC.do zbyt drogich sklepów chodzisz.
-
Ja mam chyba prawie nowe, jak będę w domu mogę zerknąc jeżeli cie interesuja nadal.
-
interesują, chociaż moja kopułka jest sławna, słyszą o niej (a właściwie słyszą ją) na CB w promieniu ~1km
-
interesują, chociaż
moja kopułka jest sławna, słyszą o niej (a właściwie słyszą ją) na CB w promieniu
~1kmtak jak moja pompa paliwowa