Pomoc w zakupach - zderzak
-
postanowilem jednak
kupic zderzak uzywanyI to jest mądra decyzja, ale uważaj, bo na trzy sztuki jakie kupiłem na allegro tylko jedna miała wszystkie zaczepy
-
I to jest mądra
decyzja, ale uważaj, bo na trzy sztuki jakie kupiłem na allegro tylko jedna miała
wszystkie zaczepyNawet jak kolega kupi zderzak z kompletem zaczepów to długo nie pobędą, no chyba, że już nie szaleje
-
Nawet jak kolega
kupi zderzak z kompletem zaczepów to długo nie pobędą, no chyba, że już nie szalejejuż się wyszalałem
Czy zderzak tylni od mk3 pasuje do mk4?
-
-
http://moto.allegro.pl/suzuki-swift-mk4-mk5-zderzak-tylny-tyl-96-03-hb-i2016406465.html
http://moto.allegro.pl/zderzak-tylny-suzuki-swift-92-96-hb-nowy-i2014487437.html
drugi od mk3Allegro to jest zdecydowanie najlepsze źródło poszukiwania informacji.
Na obu podanych przez Ciebie aukcjach masz foto tego samego typu zderzaka.Tutaj masz od MK3. klik
BTW. na podstawie zdjęć z netu nie umiesz porównać ze swoim ?? -
podałeś aukcję ze zderzakami mk4-5 a następne mk3
Zielony będzie pasił.
Nanbu dał aukcję ze zderzakiem od mk2
A w czym one podobne ? Inne dolne przetłoczenia o ile mnie wzrok nie myli, a mocowania, kto go wie. -
no to zaryzykuje z tym od mk3
-
no to zaryzykuje z
tym od mk3po co ryzykować, skoro ten z mk4-5 zielony jest za 180 zł, a nowy z mk3 czarny za 250?
Bierz tańszy i do mk4
-
A czy ktoś widział gdzies przedni zderzak do mkV ? Bo ja mam trudności z namierzeniem takiego.
-
A czy ktoś widział
gdzies przedni zderzak do mkV ? Bo ja mam trudności z namierzeniem takiego.Ja rano widziałem, jak szedłem do auta.
KLIK
Słabo u ciebie z szukaniem - pachnie mi to lenistwem
Poza tym trzeba też szukać po autach na części, nie każdy wystawia osobno każdy element. -
po co ryzykować,
skoro ten z mk4-5 zielony jest za 180 zł, a nowy z mk3 czarny za 250?
Bierz tańszy i do
mk4nie, nie, plastek ma zderzak od mk3, odda mi za 100zł, tutaj chciałem znaleźć i pokazać tylko przykładowy wlasnie od mk3
Chciałem się upewnić czy będzie pasował
-
nie, nie, plastek
ma zderzak od mk3, odda mi za 100zł, tutaj chciałem znaleźć i pokazać tylko
przykładowy wlasnie od mk3
Chciałem się
upewnić czy będzie pasowałpasował będzie, ale jak będzie wyglądał
-
Panowie, jakby ktoś chciał, to mogę się wymienić, posiadam mk5 i z chęcią dorwę zderzak mk4, więc w grę wchodzi wymiana na taki w bardzo dobrym stanie, mój jest biały, a przyjmę bez znaczenia na kolor, zdjęcia mogę porobić na dniach
-
Panowie, jakby ktoś
chciał, to mogę się wymienić, posiadam mk5 i z chęcią dorwę zderzak mk4, więc w grę
wchodzi wymiana na taki w bardzo dobrym stanie, mój jest biały, a przyjmę bez
znaczenia na kolor, zdjęcia mogę porobić na dniachja chętnie kupię, ale nie mam własnego, żeby się zamienić ; <
pasował będzie, ale jak będzie wyglądał smirk
wiesz co, specjalnie biore ten od mk3, zeby moja Suzi nabrała nieco innego, bardziej sportowego wyglądu
http://moto.allegro.pl/suzuki-swift-97r-zderzak-tyl-i1976375157.html
do tego felgi, nieco go obniżyć i powinien się ładnie prezentować na drodze
-
Konkretnie z tej aukcji chciałeś zakupić ? Nie wiem czy dojrzałeś, ale ma paskudną dziurę na hak czy tam inne cuda wianki.
-
Konkretnie z tej
aukcji chciałeś zakupić ? Nie wiem czy dojrzałeś, ale ma paskudną dziurę na hak czy
tam inne cuda wianki.nie nie, nie z tej ; )
-
nie nie, nie z tej
; )Z garażowej wyprzedaży Plastkka?
-
Z garażowej
wyprzedaży Plastkka?To już nie pierwsza rzecz z plas-wyprz
-
no Panowie, samochód zrobiony, zostało kilka szczegółów, z czego najważniejszy to zderzak, mam zamiar kupić od Plastka od mk3, moje auto mk4
zderzak gotowy do malowania, nie zdążyliśmy przymierzyć czy pasuje, a nie bede specjalnie robił 150km w tym celu
Także jak oceniacie, warto zaryzykować i malować, czy jednak pasować nie będzie (oczywiscie pod dokładkę od mk4)Zdjęcia dwóch zderzków:
MK4
MK3Wydaje mi się, że różnica jest tylko w środkowych zaczepach, reszta wygląda identycznie, co o tym sądzicie?
-
nobody? ; |