Element maski, na którym trzyma się grill
-
Jak na zdjęciu chodzi mi tylko o tą przykręcaną część, tam gdzie jest grill
Jak to się nazywa i czy da się kupić za niewielkie pieniądze?
A najlepiej zrobić jakoś samemu.Pytam bo odpadł mi kawałek lakieru z tego elementu 10x5cm (czyli coś tu chyba nieorginalnego mam ) i chciałbym coś z tym zrobić nie oddając całej maski do lakiernika który bierze 350 za czesc
-
-
Pytam bo odpadł mi
kawałek lakieru z tego elementu 10x5cm (czyli coś tu chyba nieorginalnego mam
)Czy Ty aby przypadkiem nie przesadzasz z tym cackaniem się z byle duperelą...
-
i kto to mówi ?
-
Jeśli dalej Cie interesuje ten grill to na motogiełdzie jest na sprzedaż za 10 zł... Gryll
-
Jeśli dalej Cie
interesuje ten grill to na motogiełdzie jest na sprzedaż za 10 zł...
GryllTen z ogłoszenia jest zapewne z mk3, Sherlocku
-
Ten z ogłoszenia
jest zapewne z mk3, SherlockuDobra tylko pomóc chciałem...
Ja to bym sobie zaprawką pomalował ten co mam i tyle, a nie bawił się w szukanie nowego + malowanie... -
ceny za graty karoseryjne do mk4/mk5 to kosmos - 600 zł za maskę na aukcji, którą wkleił rav52v
Za to można mieć cały przód do mk3
Albo całe mk3
-
ceny za graty
karoseryjne do mk4/mk5 to kosmos - 600 zł za maskę na aukcji, którą wkleił rav52v600 zł to i tak mało... Zobacz ile tu kosztuje...
-
za 600zł stoi na allegro całe 1.6 mk3
-
za 600zł stoi na
allegro całe 1.6 mk3właśnie o to mi chodzi
-
właśnie o to mi
chodziCóż za nowoczesność się płaci...
-
no ceny kosmos, u lakiernika tez kosmos, nie chodzi mi o sam grill tzn tą kratkę, tylko samą tą obudowę, ktora zazwyczaj/zawsze(?) jest w kolorze, ale racja lepiej pomalowac amatorsko, lub poprosic kogos znajomego, tak tez chyba zrobię
gorzej z tylnim zderzakiem, bo ten juz musze kupić
-
no ceny kosmos, u
lakiernika tez kosmos, nie chodzi mi o sam grill tzn tą kratkę, tylko samą tą
obudowę, ktora zazwyczaj/zawsze(?) jest w kolorze, ale racja lepiej pomalowac
amatorsko, lub poprosic kogos znajomego, tak tez chyba zrobięMaluj, skoro nie popękany to nie ma sensu kupować nowego...
gorzej z tylnim
zderzakiem, bo ten juz musze kupićTu masz kilka zderzaków do wyboru(i rozrzut cenowy też niezły)...