Dolot Suzuki Swift 1.3
-
niestety ale dolna rozpórka jest tylko do 89r.
-
niestety ale dolna
rozpórka jest tylko do 89r.jest od 89roku ...
ale to nie zmienia faktu ze do 2003 raczej nic tam sie nie zmienilo -
-
Co do tej przedniej
staffa, to jest mały problem. Ona leży na obudowie filtra powietrza i podczas jazdy
obudowa ta napierdziela o rozpórkę. Bez rzemiosła się nie obejdzie. Trzeba ciąć,
giąć i spawać.Ale jak auto nie ma podtlenku LPG, czyli nie ma miksera pod filtrem powietrza to też będzie zawadzać ta rozpórka o talerz?
-
tylna niestety odpada, ponieważ w bagażniku jest subufer. Szukam tej dolnej.
-
poprostu pojedź do jakiegoś zakłądu i niech Ci zrobią rozpórkę. dokładnie pomierz co i jak chcesz. albo przerób dolot. i wstawiaj tą z GTI przednią górną. ktoś na forum już taki myk robił. jak będę u siebie blosa robił to tez mam tak zamiar zrobić.
-
tylna niestety
odpada, ponieważ w bagażniku jest subufer. Szukam tej dolnej.subwoofer ja też mam i rozpórka też jest
-
No wiesz, nigdy nie wiesz jaki tam siedzi subwoofer Być może ktoś mógł wkładać dużo serca, żeby tam siedział. Np tak:
http://www.zwala.pl/lGhB-montaz-subwoofera-w-wykonaniu-polakow -
Golf i wszystko jasne
-
No wiesz, nigdy nie
wiesz jaki tam siedzi subwoofer Być może ktoś mógł wkładać dużo serca, żeby tam
siedział.widziałem ten film x czasu temu U mnie siedzi skromna 10"
-
Golf i wszystko
jasneRaczej właściciel idiota a nie golf, pojeździj na spoty golfiarzy to stwierdzisz, że to tacy sami ludzie jak an forum swifta
-
No wiesz, nigdy nie
wiesz jaki tam siedzi subwoofer Być może ktoś mógł wkładać dużo serca, żeby tam
siedział. Np tak:
http://www.zwala.pl/lGhB-montaz-subwoofera-w-wykonaniu-polakowo kurna, ale gościu był zdesperowany
Dobre
-
rozpórki zrobione. Górna i dolna, teraz konkretnie trzyma się gleby zupełnie inna jazda. Teraz myślę nad czymś żeby dodać mu trochę koni, polecacie coś. ?
-
rozpórki zrobione.
Górna i dolna, teraz konkretnie trzyma się gleby zupełnie inna jazda. Teraz
myślę nad czymś żeby dodać mu trochę koni, polecacie coś. ?Foto byś jakieś wrzucił chociaż...
-
Foto byś jakieś
wrzucił chociaż...no właśnie
-
no okey, dzisiaj wrzucę. tylko że niestety, ale nie jestem opanowany w tym forum, u nie wiem jak wrzucić tutaj fote.
-
-
No i cacy!
-
co proponujecie na poprawę osiągów.?
-
silnik GTI