Bardzo duże spalanie w swifcie 1.0
-
To nie było to.
Panowie, jako że znalazłem w swoim swifcie złącze OBD2, kupiłem sobie kabel do niego. No i nie chce mi się z nim połączyć... na warsztacie też podczepiali pod kompa i nie dało rady. Jest jakiś specjalny program do świstaka czy jak?
-
To nie było to.
Panowie, jako że
znalazłem w swoim swifcie złącze OBD2, kupiłem sobie kabel do niego. No i nie chce
mi się z nim połączyć... na warsztacie też podczepiali pod kompa i nie dało rady.
Jest jakiś specjalny program do świstaka czy jak?swifty nie mają EGR w wersji na europę, to tak na marginesie
Jak VAG'a kupiłeś, to nie pójdzie za chiny ludowe. Z innymi też jest mega problem, nie znalazłem programu, którym skomunikowałbym swifta z lapkiem. Ba, nawet boshowski KTS ma problemy z odczytem większej ilości danych niż pamięć błędów i czasem wykres z sondy. To obd2 w swifcie jest dzikie... choć raz jeden skaner mi pokazał wszystko, nawet takie rzeczy jak ciśnienie atmosferyczne powietrza, kąt wyprzedzenia zapłonu, ustawienie przepustnicy i wiele ciekawych rzeczy.
-
Może powiedzcie mi... czy na powrocie paliwa jest jakiś filtr ?
-
Może powiedzcie
mi... czy na powrocie paliwa jest jakiś filtr ?Nie ma
-
pewnie filtr na powrocie pomyliłeś z tym http://zlosniki.pl/stary_zlosniki/showflat.php?Number=617628
-
kurde, a ja wczoraj bak sciagałem i miałem coś takiego jak mini filtr... hm ale może to z czymś pomyliłem
-
kurde, a ja wczoraj
bak sciagałem i miałem coś takiego jak mini filtr... hm ale może to z czymś
pomyliłemmoże to jakiś zawór powrotny?