montaż radia
-
Na początku nie miałem ramki od radia bo woziłem jakiegos starego kaseciaka, i przy startowaniu ze świateł potrafił wyskakiwać
-
Na początku nie
miałem ramki od radia bo woziłem jakiegos starego kaseciaka, i przy startowaniu ze
świateł potrafił wyskakiwaćmam to samo xD i czasem dylemat lapac radio czy bieg zmieniac xD
co do kolorow ja mialem do nich przyczepione takie karteczki z napisami po japonsku i angielsku xD
jak zejde potem do samochodu to postaram sie walnac jakas focie
-
PS wiem jak podłączyć prawidłowo radio samochodowe:D
Nie o to mi chodziło.
-
juz spobie poradzilem sam... mam teraz pytanie ktory z bezpiecznikow odpowiada za zapalniczke samochodowa? i jak zmienic sposob montowania radia(nie srobami lecz na ramke tak jak jest to w innych autach)?
-
juz spobie
poradzilem sam... mam teraz pytanie ktory z bezpiecznikow odpowiada za zapalniczke
samochodowa?wspólny dla zapalniczki i radia o wartości 15A
-
No ok... ale radio mi działa normalnie, wszystkie lampki podświetlające działają. Pytanie czemu nie ma prądu w gnieździe zapalniczki? wszystkie bezpieczniki są dobre:D
-
a zapalniczka to ci wogole dziala??
moze poprzedni wlasciciel wypial zasilanie od niej
-
ja tez mialem taki problem i zrobilem w taki sposob ze zaraz za panelem radia owinolem kilka razy izolacja zeby ciasniej weszlo i jest git:) nawet jak ruszam z pod swiatem to radio ani drgnie...:)
-
No ok... ale radio
mi działa normalnie, wszystkie lampki podświetlające działają. Pytanie czemu nie ma
prądu w gnieździe zapalniczki? wszystkie bezpieczniki są dobre:DPrąd w gnieździe zapalniczki w Swifcie pojawia się dopiero po przekręceniu kluczyka w pozycję zapłon
-
spoko... sprawdzałem w różnych kombinacjach (przełączona stacyjka, na światłach) i nie ma prądu w zapalnice, dodam że wszystko jest podpięte do zapalniczki:D
-
spoko...
sprawdzałem w różnych kombinacjach (przełączona stacyjka, na światłach) i nie ma
prądu w zapalnice, dodam że wszystko jest podpięte do zapalniczki:Dto ją rozkręć i złóż ponownie, bo może się rozkręciła i nie ma styku