halogeny Swift gti mk3
-
Nie wiecie gdzie może leżeć problem?
sprawdzałeś kable miernikiem ?
-
Witam mam taki
problem, że nie działa mi prawy halogen w moim mk3. Pierwszy raz jak przestał
działać rozebrałem go i przeczyściłem ale pochodził tylko kilka minut. Później
zrobiłem to jeszcze raz ale nic już nie dało. Nie wiecie gdzie może leżeć problem?A może żarówka Ci padła? A jak rozebrałeś halogen i ją trochę potrząsłeś to kilka minut jeszcze poświeciła...
-
Może żarówka, bezpiecznik? Potem by wypadało kable sprawdzić
-
Witam mam taki
problem, że nie działa mi prawy halogen w moim mk3. Pierwszy raz jak przestał
działać rozebrałem go i przeczyściłem ale pochodził tylko kilka minut. Później
zrobiłem to jeszcze raz ale nic już nie dało. Nie wiecie gdzie może leżeć problem?podmieniałeś żarówki??? u mnie jeden halogen działal zawsze dopiero gdy w niego uderzyłem ręką i w końcu po 3 latach zmieniłem żarówkę i jest ok.
-
podmieniałeś
żarówki??? u mnie jeden halogen działal zawsze dopiero gdy w niego uderzyłem ręką i
w końcu po 3 latach zmieniłem żarówkę i jest ok.nie mów że ok, jak halogen od bicia popękał zapewne z tyłu
W końcu jak byś się czuł, jak by Cię 3 lata bili ? - w końcu też byś się kiedyś poddał jak on -
Dobra w sobotę wszystko posprawdzam. Ale żarówka jest ok na oko:) A miernika nie mam więc nie sprawdzę, chociaż i tak muszę kupić więc w sobotę wszystko sobie przejże.
-
Dobra w sobotę
wszystko posprawdzam. Ale żarówka jest ok na oko:) A miernika nie mam więc nie
sprawdzę, chociaż i tak muszę kupić więc w sobotę wszystko sobie przejże.Na oko to chłop w szpitalu umarł
Podmień żarówki, jak nie pomoże to będziemy się dalej zastanawiać...
-
Odgrzebie kotleta; mam problem z prawym przeciwmgłowym halogenem. Do wczoraj wszystko działało ok, a jak pojechałem na przegląd po włączeniu tych świateł zamiast zapalenia się obu świecił tylko lewy a zamiast prawego zapalił się kierunkowskaz.
Pytam tak profilaktycznie, bo może ktoś przerabiał podobny temat to by mi oszczędził szukania przyczyny na ślepo.
-
Dawno się nie udzielałem ale najpierw sprawdź połączenia masowe... Jeżeli działało ale nie działa to szukaj na przewodzie masowym... Takie cyrki najczęściej sieje słaba masa... Sprawdź czy jest +12v jeżeli dokładasz osobną masę jeżeli jest to szukaj punktu masowego do halogena...
-
Podejrzewałem, że coś sie podziało z masą, bo auto stoi pod chmurką a padał deszcz. Jutro postaram sie znaleźć przyczynę.