Na LPG ubywa paliwa
-
Jakby mi wchodziło
ponad 30 litrów do 34 litrowej butli, tobym bał się takie auto w lecie użytkować,
można odłamkami butli w łeb dostaćGłupoty totalne gadasz i tyle.
W razie bardzo znacznego przekroczenia ciśnienia zawór upuszcza gaz z butli - normalnie nawet podczas pożaru Ci nie wybuchnie!! Gwarantuję Ci, że butla LPG to najwytrzymalsza rzecz w całym samochodzieDo butli 34 litry powinno wchodzić okł 27-28 litrów LPG.
Czasami podczas jazdy na wybojach to "odbicie" (pojemność przy jakiej odbija dystrybutor" "zawiesza się" jak mi to powiedzieli gazownicy i mi nawet 31 litrów raz zatankowali. Potem sam się "odwiesza" i znowu jest normlanie. -
Nie zrozumiałeś ironii zawartej w moim poście. Dobrze wiem, że wielozawór ma zarówno zabezpieczenie nadciśnieniowe jak i "ogniowe", ale nie zmienia to faktu, ze nie jest rzeczą bezpieczną jak Ci w upale wystrzeli ciśnieniówka, hm?
Czasami podczas jazdy na wybojach to "odbicie" (pojemność przy jakiej odbija dystrybutor" "zawiesza się")
Pierdoły panie. Dobrze dobrany wielozawór (do wysokości zbiornika) i nie podginany nie ma prawda się wieszać, chyba, że ma już swoje lata, to wtedy się go wymienia, a nie cieszy się większą pojemnością "bomby"
-
Jakby mi wchodziło
ponad 30 litrów do 34 litrowej butli, tobym bał się takie auto w lecie użytkować,
można odłamkami butli w łeb dostaća mi raz na stacji weszlo 35 litrow do 34 litrowej butli,fajnie co
-
a tankuj nawet 50l, demokracja jest Tylko pamiętaj o teorii Darwina
-
a mi raz na stacji
weszlo 35 litrow do 34 litrowej butli,fajnie cono to cię nacięli na 10 zł conajmniej
-
a tankuj nawet 50l,
demokracja jest Tylko pamiętaj o teorii Darwinai kto tu nie rozumie ironii