[SS 1.3 gs '92] dusi sie i zamula
-
czy jest mozliwosc
ze dlawi mi silnik z powodu dziurawego wydechu xD
bo w marcu mam
zamiar zrobic porzednie wydech wreszcieNie
-
hmmmm
to ja juz nie wiem co z tym samochodem
poczekam az sie ociepli poki co wyjalem akumulator i niech sobie stoi moze wpadne na jakis pomysl
bede co troche tylko smigal po parkingu zeby odparowal wilgoc
bede sie smial jak na wiosne problemy sie skoncza
-
A może po prostu zatankowałeś jakiegoś paliwa felernego? Piszesz, że paliwo podaje, iskra jest a auto przerywa... Może dolej do zbiornika trochę denaturatu albo specjalny środek do wiązania wody w baku. Kiedyś kuzyn nalał paliwa na przygodnej stacji i potem musiał suszarką ogrzewać zamarznięte paliwo w okolicach wtrysku...
Jeśli masz możliwość to wstaw auto do jakiegoś ciepłego garażu, może coś zawilgotniało
-
Nie mogłem się powstrzymać
-
wache lalem tam gdzie zawsze czyli na ługoilu
co do garazu bedzie problem ;/;/;/
mam podejzenia ze odwalac moze jeszcze cewce
w poniedzialek wyjme ja i posprawdzam
jak myslicie czy cewka z duzego fiata podejdzie do swifta bo mam jedna nigdy nie uzywana
-
sorki za post pod postem
dzis kolejne proby z zuzia
i powtorka z rozrywki ale tym razem tylko raz to wystapilo na kilkanascie ruszen i zmian z 1 na 2
i na jednym przegazowaniu
tak bylo na przygazowaniu ze przymulil sie na chwile (przydusil) a potem juz normalnie
[/URL]
tutaj foto jak wlaczylem swiatla graja na full i nawiew
cos chyba za niskie te obroty
po jezdzie zauwazylem ze kabel zaplonowy na I cylindrze mozna sciagnac ledwo co go dotykajac przed cala dzisiejsza zabawa tak nie bylo
-
a moze siadł Ci komp ? u mnie jak obroty za nisko spadną (800) to sam zalącza szybko krokowego i do 1000 podnosi. wes tam TPS, jeszcze raz sobie sprubuj ustawic i kabelkami od niego poruszaj
-
a gdzie znajde ten tps??
i jak sie do niego dobrac bo manual do gti widzialem ale tam inaczej to chyba wyglada
-
stoisz przed autem. po lewej stronie monowtrysku. na 2 śruby z możliwą regulacją jak je sie poluzuje. mogl Ci się uwalić kabelek przy wtyczce na przyklad
-
a kojarze i co mam z tym zrobic wyjac wtyczke i jak to podokrecac
-
problem rozwiazany przyczyna tps wystarczylo podregulowac
zrobione 40 km i poki co spokoj