Wymiana foteli.
-
Witam,
jako,że jestem nowy
na forum pozwolę sobie się przedstawić: jestem Hubert, jestem posiadaczem Swifta z
2005r 1.3 hatch.5d, mieszkam w Walii.
Jeżdżę swiftem
krótko, zaledwie tydzień, w zasadzie nie mam zastrzeżeń,autko fajne, nadspodziewanie
przestronne wewnątrz z jednym małym mankamentem - przednie fotele.
Naprawdę, nie mam
pojęcia jak je ustawić by było wygodnie, wiem, że to małe auto i tanie więc nie
można wymagać aby było wyposażone w dobre siedzenia, więc wpadłem na pomysł, aby
wymienić je na coś wygodniejszego i tu właśnie liczę na Waszą pomoc, być może ktoś z
was ma już takowe doświadczenie i wie jakie siedzenia pasują bez większych
przeróbek, lub ewntualnie, jakich przeróbek lub patentów wymagają, proszę o poradę,
nie mam sprecyzowanych preferencji jeśli chodzi o markę i model ''dawcy'', limitują
mnie tylko problemy techniczne nie do przeskoczenia w warunkach garażowych.
Z góry dziękuję i
pozdrawiam
HubertMoże takie z wersji Sport? Są nieco inne, fajnie trzymają, jak dla mnie całkiem wygodne
-
Może takie z wersji
Sport? Są nieco inne, fajnie trzymają, jak dla mnie całkiem wygodnePotwierdzam
-
Potwierdzam
Pytanie właśnie tylko czy wejdą do GTi bo jak tak to by była fajna modyfikacja
-
Pytanie właśnie
tylko czy wejdą do GTi bo jak tak to by była fajna modyfikacjaprzecież kolega chce to włożyć do 2005
Tobie znudziły się już skórzane fotele, że tak pytasz z ciekawości -
przecież kolega
chce to włożyć do 2005
Tobie znudziły się
już skórzane fotele, że tak pytasz z ciekawościO nie - są świetne
Ale zawsze problemem siedzeń w GTi była ich wysokość - mi do połowy głowy sięgają
Ja myślę ogólnie o możliwości zaadoptowania siedzeń z SSS do SSGTi - czy jest to technicznie wykonalne - tak wiesz - dla potomnych -
Sport był 3d czyli składane fotele, będą inne prowadnice (przesuwne). dodatkowo kwestia czy są teraz poduszki boczne bo Sport je miał w standardzie. wszystkie SF i Splashe mają takie same fotele, sx bardzo podobne. Pomyśl jeszcze o fotelach z Swifta model 2011 (są jak dla mnie lepsze).
z innych rozwiązań - czy masz w okolicy jakiegoś tapicera który obszyje ci fotele stosując inaczej wyprofilowane pianki ale to rzeźba.Pzdr
-
O nie - są świetne
a już myślałem i miałem pytać ile za nie
Ale zawsze
problemem siedzeń w GTi była ich wysokość - mi do połowy głowy sięgająoj tam, oj tam
Ja myślę ogólnie o
możliwości zaadoptowania siedzeń z SSS do SSGTi - czy jest to technicznie wykonalne- tak wiesz - dla potomnych
pewnie bez przerabiania prowadnic nie da rady
Sport był 3d czyli
składane fotele, będą inne prowadnice (przesuwne).chyba że będzie pure jdm i dorwie z JPN fotele od SSS - tam jest 5D
-
a ile moga kosztowac fotele przednie do mkIII od gti, jaka bedzie rozsadna cena? w stanie dobrym nie podarte
-
a ile moga
kosztowac fotele przednie do mkIII od gti, jaka bedzie rozsadna cena? w stanie
dobrym nie podartetyle ile jesteś w stanie za nie dać taka prawda
Popatrz sobie na alle i na giełdzie, to zobaczysz ile. -
od 100-500zł zależy jak trafisz
lepsze są s MK 2 lepszy materiał -
od 100-500zł zależy
jak trafisz
lepsze są s MK 2
lepszy materiałAlbo niewyciuchrane z MKV
-
Będę miał fotele z mk3 do sprzedania jak ktoś chce, tylko muszę je złożyć, została naprawiona gąbka, załatane przetarcie materiału i wyprane na zero. Wiec w sumie niezły stan naprawdę. Z tylna kanapa chciałbym za nie 250zł.
-
Będę miał fotele z
mk3 do sprzedania jak ktoś chce, tylko muszę je złożyć, została naprawiona gąbka,
załatane przetarcie materiału i wyprane na zero. Wiec w sumie niezły stan naprawdę.
Z tylna kanapa chciałbym za nie 250zł.to nie giełda
-
spokojnie jak beda poskładane to sie na giełdzie napewno pojawia.
-
od 100-500zł zależy
jak trafisz
lepsze są s MK 2
lepszy materiałEwentualnie mogę sprzedać komplet razem z boczkami pod większe głośniki