Podłączenia radia w Swifcie z 2002 roku
-
Witam
Zakupiłem dziś Swifta GL z 2002 roku (1.0 LPG) i niestety nie mogę do niego zamontować mojego radia z kostkami ISO. Czy ktoś posiada schemat przełączenia kabli ?
-
ja mam przerobione na ISO wiec jak jutro w aucie bede i bede pamietał to cykne fotke
PS: zajrzyj do działu technicznego. tam ten wątek znajdować się powinien.
PS 2: przeczytaj temat mocowanie zwrotnicy. moze Ci się przydać -
Witam
Zakupiłem dziś
Swifta GL z 2002 roku (1.0 LPG) i niestety nie mogę do niego zamontować mojego radia
z kostkami ISO. Czy ktoś posiada schemat przełączenia kabli ?jak wpinasz kostkę ISO, w starą kostkę po radiu to tak jest Standard ISO jest w większości obecnych aut.
-
Kup przejściówkę na allegro/sklepie za 20zł która ze standardu Swift zrobi Ci przyłącze ISO.
Później do tej przejściówki podłączasz normalnie kabel od radia i śmigasz. Jak zaczniesz kombinować i sam przerabiać instalacje to potem będą jaja w stylu że światła nie gasną, oświetlenie deski się traci itd.
No chyba że masz jako tako pojęcie o elektryce samochodowej ;-) -
Witam
Zakupiłem dziś
Swifta GL z 2002 roku (1.0 LPG) i niestety nie mogę do niego zamontować mojego radia
z kostkami ISO. Czy ktoś posiada schemat przełączenia kabli ?Witam. Wszystkie niezbędne informacje na ten temat masz w tym wątku. Również z opisem poszczególnych kabelków w standardowej kostce w aucie. Metod jest kilka. Bez względu jaką wybierzesz jedna podstawowa zasada! -> Wszystko robisz z głową i zanim cokolwiek uczynisz dwa razy sprawdzasz czy aby na pewno to jest to co masz zrobić!