Mocowanie zwrotnicy w MK IV i V - serwis wzywa wszystkich
-
ale za darmochę te
amorki wymienią?Przy okazji mogliby tył wymienić albo dać każdemu po nowym Swifcie.
Wysłałem dzisiaj zapytanie do ASO w Krakowie w celu ustalenia terminu i czekam na odpowiedź. -
ja jestem umówiony na przyszły poniedziałek, zobaczymy co mądrego wymyślą
-
Nanbu zadzwoń sobie na Powstańców Śląskich (12 2520105). Ja zadzwoniłem i jestem już umówiony na czwartek o 11:00. tak będzie najszybciej.
-
Nanbu zadzwoń sobie
na Powstańców Śląskich (12 2520105). Ja zadzwoniłem i jestem już umówiony na
czwartek o 11:00. tak będzie najszybciej.Napisałem do nich. Jestem ich stałym klientem, więc liczę, że nie będą z kijem na mnie lecieć.
Umówiony jesteś na oględziny czy na robotę ?
Jak to wygląda ? -
Umówili mnie po prostu... i na koniec padło pytanie: czy będzie pan czekał na wykonanie usługi?? ... więc chyba będą robić. Proponują od razu za 30zł AkcjęZIMA. A jak to będzie wyglądało to się okaże w czwartek.
-
Jeżeli chodzi o maila do Suzuki Motor Poland w sprawie sprowadzanych aut z zagranicy, to wczoraj po wysłaniu maila z zapytaniem dostałem odpowiedź z prośbą o nr VIN. Przesłałem in ten nr. i czekam na następną odpowiedź. Póki co dziś takowej nie było. Zobaczymy jutro.
P.S. do posiadaczy ściąganych swifciaków z rzeszy. Jak piszecie maile do SMP to od razu z nr VIN. Przy okazji niech zobaczą, że tych aut też jest dosyć dużo. To może szybciej rozstrzygną co z nimi zrobić.
-
Umówili mnie po
prostu... i na koniec padło pytanie: czy będzie pan czekał na wykonanie usługi?? ...
więc chyba będą robić. Proponują od razu za 30zł AkcjęZIMA. A jak to będzie
wyglądało to się okaże w czwartek.No to trzymam kciuki i czekam na relację z wizyty
-
W ramach sprostowania... nie we wszystkich Swiftach będą wymieniane amortyzatory!!!
Tak jak na wszystkie kampanie również na w/w jest na to odpowiednia procedura. Oczywiście auto które zostanie zakwalifikowane do wymiany będzie miało naprawę przeprowadzoną BEZPŁATNIE.Oczywiście Swifty ze śląska i zagłębia zapraszam do Serwisu Suzuki JAPAN MOTORS w Dąbrowie Górniczej ul. Sobieskiego 10 czyli do mnie do serwisu
PS. Tak akcja jest jednym z wielu dowodów na to, że marka SUZUKI dokłada wszelkich starań aby auta były jak najbardziej bezawaryjne i solidne. Nie pamiętam, aby inne marki (a współpracowałem już z kilkoma) troszczył się i pamiętały o samochodach sprzedanych KILKANAŚCIE LAT TEMU!!!
kontakt do mnie na tel służbowy to 667-071-663
pozdrawiam Adam
-
Czy z Tychów też można wpaść?
-
W ramach
sprostowania... nie we wszystkich Swiftach będą wymieniane amortyzatory!!!to co będzie wymieniane ? bo rozumiem że jak wszystko będzie ok, to taki swift jedzie dalej w drogę ...
Oczywiście Swifty
ze śląska i zagłębia zapraszam do Serwisu Suzuki JAPAN MOTORS w Dąbrowie Górniczej
ul. Sobieskiego 10 czyli do mnie do serwisukiedy macie pierwszy wolny termin
-
Jak najbardziej wpadaj nawet z Tychów
Jeżeli chodzi o wolne terminy to najlepiej dzwonić na w/w tel... nie pamiętam całego grafiku. W tym tygodniu już będzie to raczej niemożliwe. W przyszłym tygodniu pracuje w godzinach 9.30-18.00 Zapraszam!
-
to co będzie wymieniane ? bo rozumiem że jak wszystko będzie ok, to taki swift jedzie dalej w drogę ...
Jeżeli auto wg procedury nie zostanie zakwalifikowane to tak jak napisałeś "swift jedzie dalej w drogę..."
pozdrawiam
-
elo
mógłbyś luknąć na 1 stronę tego postu i zobaczyć nasze foty co daliśmy i co o tym sądzisz ze powinno obyć się bez halo w serwisie ze powiedzą "eee panie pojedziesz pan na tym jeszcze "
a pytanie z innej beczki bo jak widać na foto mam tam niezły mix i go poksilią
załatałem mam im zwrócić uwagę żeby sobie to tam dokładniej zobaczyli? ze pod poksiliną wygląda masakrycznie ;/Pozdro
-
Teraz ciekawi mnie... skoro mają wymieniać amortyzatory... co zrobią z
tymi samochodami co już je miały wymieniane.Zezłomują
-
Jeżeli auto wg
procedury nie zostanie zakwalifikowane to tak jak napisałeś "swift jedzie dalej w
drogę..."
pozdrawiamAle żeście wszyscy naspamili... Przeczyściłem trochę temat bo się tego czytać nie dało.
Podsumowując:
- VIN jest na liście to można umówić się w Suzuki - nie jest to jednoznaczne z wymianą
- Suzuki weryfikuje stan części wg. swojej wewnętrznej procedury i jeśli trzeba wymienia części na nowe (bezpłatnie)
- Dla chętnych jest możliwość uzyskania adnotacji w książce serwisowej o przeprowadzonej akcji
Proszę żebyście się powstrzymali od komentarzy, które nic nie wnoszą i osobistych docinek...
-
kiedy macie
pierwszy wolny termininfo poszło na PM
pozdrawiam
-
jak ktoś już będzie po tym, to niech napisze co i jak ;>
-
Widze adi08 jestes w temacie. Jak to w koncu jest z autami z DE? Mozna sprawe zalatwic u nas czy moze podobna akcja jest rowniez prowadzona za granica?
-
Ja też już jestem po wizycie. Wymianie podlegają amortyzatory SHOWA... i jeszcze jakieś drugie(chyba BOGE- ale nie jestem pewien). Jako że ja miałem SHOWA to jestem umówiony na 23.12.10r(przyszły czwartek). Dali mi do wyboru amorki SHOWA lub KYB(te wybrałem). Amortyzatory zamawiają dopiero po oględzinach... bo nie wiedzą sami ile aut przyjedzie na akcję... a że są to stare samochody to nie będą sobie robić zapasów w magazynach. Czas realizacji zamówienia to ok.5dni.