Mocowanie zwrotnicy w MK IV i V - serwis wzywa wszystkich
-
W celach informacyjny... od dnia 07.01.2011 do 14.01.2011 nie będę dostępny pod podanymi numerami telefonów ponieważ będę przebywał na urlopie. Po powrocie dokończymy naprawę w samochodach które przeszły już weryfikacje(do tego czasu powinny być dostarczone zamówione amortyzatory).
Pozdrawiam
-
no i przyszła kolej i na mnie. znalazłem wreszcie czas i umówiłem się na środę rano w MC w gdańsku na elbląskiej
-
no i przyszła kolej
i na mnie. znalazłem wreszcie czas i umówiłem się na środę rano w MC w gdańsku na
elbląskiejCudownie.
Ja czekam na info osób, które już mają tą operację za sobą i jakieś szczegóły. -
Ja we wtorek sprawdzę serwis w Chorzowie. Trochę się wystraszyłem po poście ZureX'a ale może to tylko kwestia marki amortyzatorów.Jakby co przy 190tys.km łatwo im będzie wmówić, że to wina eksploatacji... zobaczymy
-
dziś jak sie zapisywałem osobiscie to pytałem na co patrzą to facet jakoś tak powiedział ze zrozumiałem ze na firme amorów
-
Dzisiaj do mnie dzwonili z seriwsu, że przyszła odp z suzuki motor poland, nowe amorki czekają na wymiane w przyszły czwartek o 9. Moje amorki to "hungary berwa"
-
Ja we wtorek
sprawdzę serwis w Chorzowie. Trochę się wystraszyłem po poście ZureX'a ale może to
tylko kwestia marki amortyzatorów.Jakby co przy 190tys.km łatwo im będzie wmówić, że
to wina eksploatacji... zobaczymyja się tam nie boję, bo mam mało co przejechane w moim toczydle, a jak mi powiedzą że to wina sprężyn to ich wyśmieję
-
mi odebrali auto na serwis ale nic nie wymienili. ponoć nie mieli części zamiennych i mam się zgłosić jakoś w tym tygodniu.
-
Ja się naczekałem trochę aż przyjdą wszytskie części :] ale w końcu w środę byłem umówiony, wcześniej wiedziałem że operacja potrwa ok.5h więc auto zostawiłem o 13,00 i o 18,00 zjawiłem się je odebrać. Podpisałem tylko im papier, że odbieram auto po naprawie i tyle - żadnego dokumentu o przeprowadzonej kampanii nie otrzymałem. Już o nic się nie upominałem, chciałem mieć to za sobą bo troche mnie ta sprawa umęczyła
-
5 godzin? Mi powiedzieli, że 2 godziny i po wszystkim będzie...
-
Gdzie szukać informacji kto był producentem amortyzatora?
-
Gdzie szukać
informacji kto był producentem amortyzatora?na amorku ...
-
ja bylem w Dabrowie Gorniczej na ul.sobieskiego i niecale 2 godziny im to zajelo
-
Mam pytanko ,ponieważ i mój świstak jest na liście.Czy do serwisu trzeba zadzwonić i się umówić czy sami powiadomią listownie ,bo w TVN Turbo mówili ,że powiadomią wszystkich listownie ,ale widzę że niektórzy dzwonili i się umawiali...
-
albo zadzwoń by się umówić albo jedź, ale wtedy jak nie będą mieli chwili wolnego to Ci nie przebadają auta
-
Czyli nie ma co czekać na ew. zawiadomienie???
-
A ma to jakiś sens? Im szybciej tym lepiej
-
Czyli nie ma co
czekać na ew. zawiadomienie???Jak nie jesteś pierwszym właścicielem to możesz się nie doczekać
Umów się na termin, bo w ciemno nie ma co do ASO jechać. -
Jak nie jesteś
pierwszym właścicielem to możesz się nie doczekaćja jestem i do tej pory świerszcze w skrzynce
-
ale chociaż zrobili? zaglądałeś?