Jakie i ile Diod w liczniku Swifta ?
-
A wracajac do
tematu to czy ktos orientuje sie jak z tymi zarowkami w liczniku? -
Juz wiem jakie diody kupic do podswietlenia licznika i jak to zrobic, zobaczymy jaki efekt. Bo jesli nie to pozostaja te tarcze. Tylko nadal nie wiem jakie sa w klawiszach na desce i sterowania nawiewem?
PS: To moze poleca ktosinne glosniczki aby weszly w miejsce po oryginalnych? -
PS: To moze poleca
ktosinne glosniczki aby weszly w miejsce po oryginalnych?w seryjne miejsca to jest obojętne co wsadzisz.. czy głośnika za 200zł czy za 50zł... i tak to nic nie da jedyne dobre wyjście to głośniki w drzwi
-
w seryjne miejsca
to jest obojętne co wsadzisz.. czy głośnika za 200zł czy za 50zł...ja bym wybrał takie co mają napis 1200W MAX !!! i były najpinkniejsze w sklepie z kar ałdio ...
i tak to nic nie
da jedyne dobre wyjście to głośniki w drzwion i tak zrobi swoje, jest to tzw. typ niereformowalny
-
ja bym wybrał takie
co mają napis 1200W MAX !!! i były najpinkniejsze w sklepie z kar ałdio ...
on i tak zrobi
swoje, jest to tzw. typ niereformowalnyNie obrazaj, okej?!
Poczytalem na ten temat na forum, i nie wiem dokladnie jak to zrobic bo jest kilka mozliwosci. W swifcie 1.0 jest juz gorzej z montazem tych glosnikow, cos z zywicy albo jakies dystanse ale jak je wyciac itp. Czy moglby ktos wyjasnic jak to jest dokladnie w tej wersji? i czy moze zrobia mi to w jakims warsztacie co montuja glosniki i radia? dodam ze w okolicach wawy lub ldz -
Nie obrazaj, okej?!
ukej
Poczytalem na ten
temat na forum, i nie wiem dokladnie jak to zrobic bo jest kilka mozliwosci. W
swifcie 1.0 jest juz gorzej z montazem tych glosnikow,w każdym swifcie jest lipa, ale jak się postarasz to będzie ok Obejrzyj sobie wątek kolegi Dajmosa
cos z zywicy albo jakies
dystanse ale jak je wyciac itp. Czy moglby ktos wyjasnic jak to jest dokladnie w tej
wersji? i czy moze zrobia mi to w jakims warsztacie co montuja glosniki i radia?
dodam ze w okolicach wawy lub ldzzrobią, ale takie panele + żywica i itp. to pewnie z 800 zł wezmą jak nic ... bo to custom ... samemu nie da się ?
-
ukej
w każdym swifcie
jest lipa, ale jak się postarasz to będzie ok Obejrzyj sobie wątek kolegi Dajmosazrobią, ale takie
panele + żywica i itp. to pewnie z 800 zł wezmą jak nic ... bo to custom ... samemu
nie da się ?Pewnie ze sie da, Kiedys robilem audio do Mojej aprilki tylko potrzebuje dobrej rady i madrego nakierowania na plan a wszystko sie wykona. Tylko wolalbym ta prostsza opcje bo z zywica chyba troche pierdzielenia jest
-
Tylko wolalbym ta prostsza opcje bo z
zywica chyba troche pierdzielenia jestto odszukaj wątku Dajmos-a tak jak mówiłem
Żywica - norma jeszcze szpachla + mata szklana -
to odszukaj wątku
Dajmos-a tak jak mówiłem
Żywica - norma
jeszcze szpachla + mata szklanaOdkoapalem tamten temat jak pisales i mnie zdziwilo, posiada zamontowane boczki od r19
Juz obczailem takie same tylko mam pytanie w jaki sposób je zamontować, czy tez trzeba coś ciąć w drzwiach? -
Odkoapalem tamten
temat jak pisales i mnie zdziwilo, posiada zamontowane boczki od r19
Juz obczailem takie
same tylko mam pytanie w jaki sposób je zamontować, czy tez trzeba coś ciąć w
drzwiach?pytaj kolegi Dajmosa