zmiana wygladu Suzi
-
bierze je jak najszybciej niech sprzedawca ściąga aukcje bo mi konkurencje robi
-
mkII mam takie same
-
mam pytanie jak wymontowac tylna kanape ??
-
mam pytanie jak
wymontowac tylna kanape ??hehe oj widze ze kolega leniwy ... było o tym wiele razy na forum, wystarczy poszukac
siedzisko kanapy ma od przodu ( od strony foteli przednich ) po obu stronach takie ucha wsuwane w karoserie, wystarczy je wyszarpnac. od tylu rowniez sa dwa ucha ktore przykrecone sa śrubkami. Odkrecasz te sruki i mozesz juz wyjac dolna czesc.
Oparcia skladasz i masz po zewnetrznych stronach pod wykładzina śrubki mocujace je do zawiasu... mozesz odkrecis caly zawias albo dwie srubki od zawiasu. Jak juz to zrobisz to ciągniesz pojedyńczo kazde oparcie w strone tego zawiasu.. no i masz kanape wyjętą. -
Z którego to mk?
Zastanawiałem się ostatnio dlaczego jedne fotele mają "skrzydełka" przy zagłówku a
inne nieI tu jest dobre pytanie... Miałem w mk3 fotele z gti (chyba mk2) i były identyczne jak na foto... Jednak kupiłem GS-a z 95r (jeszcze mk3 z Japonii) i nie miały skrzydełek ale za to podgrzewanie... I wyglądały mocno inaczej...
-
GS ma takie same pół kubły jak GL
Te od GTi były insze (jak na foto) -
GS ma takie same
pół kubły jak GL
Te od GTi były
insze (jak na foto)błądzisz
gs i gti mialy takie same fotele, w drozszych wersjach litrowek po "96 byly fotele "bez skrzydelek " a z podgrzewaniem
-
błądzisz
gs i gti mialy
takie same fotele, w droższych wersjach litrowek po "96 byly fotele "bez
skrzydelek " a z podgrzewaniemMożliwe - widziałem różne wersje z różnymi fotelami - kwestia kto co wsadził
Ja mam bez skrzydełkowe ale podgrzewanie sam w nie upchałem
-
wlasnie jak zrobic podgrzewanie foteli i gdzie wpiac sie w kostke gdzies zasilanie poscic ??
-
wlasnie jak zrobic
podgrzewanie foteli i gdzie wpiac sie w kostke gdzies zasilanie poscic ??Pościć to będziemy w kwietniu
Odnośnie podgrzewania - kupujesz gotowe maty na alledrogo, co do wpinki to nie wiem jak u Ciebie, ale czasem jest xxx kostek pustych, więc w jakąś powinieneś się wpiąć