zmiana wygladu Suzi
-
http://allegro.pl/zderzak-tyl-tylny-suzuki-swift-i1280607766.html czy to podejdzie do mojego??
-
jakos ten silnik
ktory mam bardziej mi podchodzi jak narazie. przy tych cenach paliw akurat. a zawias
jaki proponujecie??Koni + Eibach/Vogtland/H&R ostatecznie Jamex
-
siedzeń szukaj w 1.0 GLS od 2001-2003. Napewno są te z GTI. nawet gdzies na allegro widzialem GLS na czesci.
-
ja biore te fotele
nie ma opcjiNo Ty bierzesz z mk2. Zostają więc z mk3
-
http://allegro.pl/zderzak-tyl-tylny-suzuki-swift-i1280607766.html czy to podejdzie
do mojego??Nie.
-
jakos ten silnik
ktory mam bardziej mi podchodzi jak narazie. przy tych cenach paliw akurat. a zawias
jaki proponujecie??1.3 8V pali mniej
-
a skrzynie trzeba zmieniac w takim badz razie ??
-
a skrzynie trzeba
zmieniac w takim badz razie ??poczytaj trochę forum, to nie boli ...
-
a skrzynie trzeba
zmieniac w takim badz razie ??Nie, nie ma takiej potrzeby.
-
Koni +
Eibach/Vogtland/H&R ostatecznie JamexW tej chwili jest jeszcze MTS (u mapeta pojawił się w ofercie jakiś czas temu)... Któryś z kolegów miał także do sprzedania sprężynki... Poszukaj na giełdzie...
Fotele od GS różnią się od GTI...
Mam GS-a z 95r jeszcze Japońca i Swoim sedanie mam z gti i różnica jest dosyć spora... Choć sam zastanawiam się nad przełożeniem mat grzewczych do foteli GTI bo te z gs-a się rozsypują... -
Wnętrze:
-nakładki na pedały (ale takie aluminiowe z czarnymi gumkami a nie świecące płomienie)
-gałka zmiany biegów plus skórzany mieszek
-elektryka szyb (na dobrą sprawę nie musisz zmieniać poczków tylko np. wcisnąć guziczki koło hamulca ręcznego)
-ogrzewanie lusterek
-kierownica z gti
-kubełkowe fotele
-podświetlenie bagażnika
-zestaw głośnikówZewnątrz:
-progi z gti ( mjecio chyba jeszcze ma)
-lotka na klapę
-alu
-gleba
-lusterka i zderzaki pod kolor nadwozia
-delikatnie przyciemnione szyby
-słupki na czarnoOgólnikowo jakieś: 4000 zł, powodzenia
-
W tej chwili jest
jeszcze MTS (u mapeta pojawił się w ofercie jakiś czas temu)... Któryś z kolegów
miał także do sprzedania sprężynki... Poszukaj na giełdzie...najgorszy badziew na rynku ... ale co kto lubi, to już wolę z dwojga złego Jamex-y ...
Fotele od GS różnią
się od GTI...wzorkiem ?
-
Fotele z Gs Mk3 i GTi Mk3 sa identyko, te z podgrzewaniem od skandynawa (czy tam komforta) sa bardziej miekkie, tak samo te z nowszych generacji robione na wzor tych z GTi, sa bardziej miekkie. Szczegolnie jak ktos siedzial w niewysiedzianych kublach, np. u mlodego borucha czy w moim ex.
-
no i fotele z gti kupione dzisiaj jade po odbior ich + tylna kanapa
-
Z którego to mk? Zastanawiałem się ostatnio dlaczego jedne fotele mają "skrzydełka" przy zagłówku a inne nie
-
bierze je jak najszybciej niech sprzedawca ściąga aukcje bo mi konkurencje robi
-
mkII mam takie same
-
mam pytanie jak wymontowac tylna kanape ??
-
mam pytanie jak
wymontowac tylna kanape ??hehe oj widze ze kolega leniwy ... było o tym wiele razy na forum, wystarczy poszukac
siedzisko kanapy ma od przodu ( od strony foteli przednich ) po obu stronach takie ucha wsuwane w karoserie, wystarczy je wyszarpnac. od tylu rowniez sa dwa ucha ktore przykrecone sa śrubkami. Odkrecasz te sruki i mozesz juz wyjac dolna czesc.
Oparcia skladasz i masz po zewnetrznych stronach pod wykładzina śrubki mocujace je do zawiasu... mozesz odkrecis caly zawias albo dwie srubki od zawiasu. Jak juz to zrobisz to ciągniesz pojedyńczo kazde oparcie w strone tego zawiasu.. no i masz kanape wyjętą. -
Z którego to mk?
Zastanawiałem się ostatnio dlaczego jedne fotele mają "skrzydełka" przy zagłówku a
inne nieI tu jest dobre pytanie... Miałem w mk3 fotele z gti (chyba mk2) i były identyczne jak na foto... Jednak kupiłem GS-a z 95r (jeszcze mk3 z Japonii) i nie miały skrzydełek ale za to podgrzewanie... I wyglądały mocno inaczej...