Olej przekładniowy firmy COMMA
-
Witam ponownie mam pytanie czy ten olej do skrzyni biegów od swifta 1.0 zda egzamin? Jest on po 30zł za litr. I jest klasy lepkościowej GL-4 wiec klasa jest dobra i oczywiście 75W90
-
Witam ponownie mam
pytanie czy ten olej do skrzyni biegów od swifta 1.0 zda egzamin? Jest on po 30zł za
litr. I jest klasy lepkościowej GL-4 wiec klasa jest dobra i oczywiście 75W90zamiast kombinować i główkować kup sobie Castrol-a TAX-f czy jakoś tak
-
podlacze sie do kolegi
czy mozna zalac tym 1.3 bo mam ubytek i jutro suzi na remoncik przedzlotowy jedzie
a raczej sie toczy bo szybciej niz 20km/h sie nie da xD
-
TAF-X to ja mam ale nie mam zamiaru drugi raz wydawać tyle kasy na olej. Który tak naprawdę wątpię by coś dawał niby komuś ten castrol pomógł a u mnie żadnej różnicy nie było. Na razie zalałem ten castrol ze starej skrzyni długo w niej nie był bo może z 8miesięcy i jeszcze miał w miarę nie najgorszy kolor:) A comma to angielska firma która jest od lat na rynku. Ale miałem nadzieje, że ktoś już go miał może zalanego i by wiedział jak skrzynia na tym oleju się sprawuje.
Pozdrawiam i dzięki za odp -
Nie przejmuj się kolego, ja w swoim mam wlany olej 75W90 Norauto już drugi rok i nic się nie dzieje.
Za 2 litry zapłaciłem 50 zł, a za tego Castrola musiałbym dać 2 razy więcej - bez przesady
Skoro więc olej Norauto daje radę to i ten firmy Comma spoko wystarczy
-
no i o to mi chodziło. Dzięki:)
-
ja tez dziekuje i dzis ide zakupic
-
a ja polecam odpowiedni VALVOLINE DURABLEND
-
a ja polecam
odpowiedni VALVOLINE DURABLENDja tam mam Motul-a Gear 300 w czarnym i też daje radę
-
a ja polecam
odpowiedni VALVOLINE DURABLENDO nie jest drogi bo 30zł za litr no i jeszcze jest sprawdzony. Klasa GL-4 tak jak dobrze pamiętam?
-
tak gl-4 pelen syntetyk