[Mk4] Wersje wyposażeniowe
-
no i w niemczech w większosci montowano wspomaganie : ))
-
Nie każdy. W MKV
GLS mam fabryczne kubełki. W MKIV GLS były zwykłe.Nie do końca prawda, bo jest wersja z kubełkami Z tego co widziałem występuje z silnikiem 1,3 Tapicerka podobna jak w baleno 3 drzwi ,fioletowo-różowa (chyba wersja z myślą o kobietach)...
oglądałem taką niedawno na szrocie w Zgierzu..
Aha i miała jeszcze alumy i lotkę na szybie w standardzie... -
czyli wychodzi na to ze w kazdej wersji było wszystko i nic
-
To czy auto ma
poduszkę ,czy jej nie ma zależy głownie od kraju w jakim był kupiony. Polski glx w
standardzie ma malowane zderzaki, tapicerkę na drzwiach, elektryczne szyby i
lusterka...Poduchy występują w autach z Niemiec
to mam ewenement z polskiego salonu ... niemożliwe
Nie do końca
prawda, bo jest wersja z kubełkami Z tego co widziałem występuje z silnikiem 1,3
Tapicerka podobna jak w baleno 3 drzwi ,fioletowo-różowa (chyba wersja z myślą o
kobietach)...tapicerka nie podobna, tylko ta sama bo to są fotele z Baleno współdzielone właśnie
oglądałem taką
niedawno na szrocie w Zgierzu..
Aha i miała jeszcze
alumy i lotkę na szybie w standardzie...nie wiesz czy standard, czy dołożone nie masz metryki auta
-
alumy i lotkę na szybie w standardzie...
jakby to był standard, to każdy miałby alusy i lotkę, a tak niestety nie jest.
Z resztą do nowych aut alusy też dają za dopłatą. -
jakby to
był standard, to każdy miałby alusy i lotkę, a tak niestety nie jest.dlatego pisałem, że metryki nie ma, to nie wiadomo
Z resztą do nowych
aut alusy też dają za dopłatą.zależy do jakiego auta
W nowych swiftach, chyba jedynie GC wychodził na stalówkach seryjnie ... no i może GLX -
to mam ewenement z
polskiego salonu ... niemożliwe
tapicerka nie
podobna, tylko ta sama bo to są fotele z Baleno współdzielone właśnie
nie wiesz czy
standard, czy dołożone nie masz metryki auta
a jaka masz wersję?
Z tego co widę to mk IV nie napisałem że na polskim rynku nie występowały mk IV z poduszką tylko na pewno nie było jej w standardzie w żadnej wersji.
dopiero w mkV masz 2 poduchy w serii w wersji gls lub za dopłatą w glx. Co dziwne o wiele częściej można spotkasć glx z poduchami z silnikiem litrowym Z 1,3 widziałem tylko raz
A co do wersji z siedzeniami ala baleno to jest to na pewno oryginal... Zadko bo zadko ale trafia się ta wersja. - Jak kto się bardzo uprze to wrzucę katalog -
a jaka masz wersję?
Z tego co widę to
mk IV nie napisałem że na polskim rynku nie występowały mk IV z poduszką tylko na
pewno nie było jej w standardzie w żadnej wersji.Mk IV 1.3 8V GLX, zaraz się zdziwisz jak wkleję metrykę auta
dopiero w mkV masz
2 poduchy w serii w wersji gls lub za dopłatą w glx. Co dziwne o wiele częściej
można spotkasć glx z poduchami z silnikiem litrowym Z 1,3 widziałem tylko razgó*** prawda
A co do wersji z
siedzeniami ala baleno to jest to na pewno oryginal... Zadko bo zadko ale trafia się
ta wersja. - Jak kto się bardzo uprze to wrzucę katalognie pisałem że są nieoryginalne ... pisałem że są współdzielone czytaj uważnie
-
jakby to
był standard, to każdy miałby alusy i lotkę, a tak niestety nie jest.
Z resztą do nowych
aut alusy też dają za dopłatą.może nie wypowiedziałem się jasno Nie chodziło mi o to że to konkretne auto ,oglądane na tym konkretnym szrocie miało to w standardzie, tylko była taka wersja właśnie z kolorowymi kubełkami tak jak mój poprzednik napisał z baleno , która miała alumy i spoiler w standardzie. była to wersja ala taki gs. w mkIV nie było takich pseudousportowionych wersji więc wymyślono taką...
-
była to wersja ala taki gs. w mkIV nie było takich
pseudousportowionych wersji więc wymyślono taką...tu się też mylisz, mój kolega miał takowego Mk IV w różowej landrynce i miał już te fotele, a było to 1.0
A tu potwierdzenie mojego :
-
Mk IV 1.3 8V GLX,
zaraz się zdziwisz jak wkleję metrykę auta
gó*** prawda
nie pisałem że są
nieoryginalne ... pisałem że są współdzielone czytaj uważnieNie miałem na myśli wnętrza tylko aluski i lotkę Napisaleś że nie mam metryki a ja wiem na 100% że to montowali w tej wersji w serii
gó*** prawda
Ale co konkretnie? -
Nie miałem na myśli
wnętrza tylko aluski i lotkę Napisaleś że nie mam metryki a ja wiem na 100% że to
montowali w tej wersji w seriia skąd ?
Ale co konkretnie?
patrz moją metrykę auta jest jak byk napisane co jest w serii wyposażony
I jest to Mk IV nie V ...Zresztą widzę że nie czytasz tego co piszę
-
czytam, czytam ,tylko ze jak wysłalem posta to Twój z tabelką już tam był
No dobrze ,papier nie kłamie ,co tylko uświadcza mnie w przekonaniu że swifty to tajemnicze auta są...
Ale wytłumacz mi jak to jest że Twój ma poduchy ,teoretycznie w standardzie ,a 99% pozostałych nie ma... Wersja 1,3 nieważne czy to mk IV czy mk v nie występowała w wersji gl, przynajmniej na polskim rynku. Wszystkie teoretycznie powinny mieć tak jak pisałem zderzaki w lakierze, elektrykę szyb i lusterek.. przejrzałem ogłoszenia przed chwilą i ŻADEN mk IV GLX z polskiego salonu nie ma poduszek.
Nie uważasz że musi być w tym jakiś haczyk ,bo mój mkv też glx kosztowal 30 października 2000 roku 32200 -
czytam, czytam
,tylko ze jak wysłalem posta to Twój z tabelką już tam był
No dobrze ,papier
nie kłamie ,co tylko uświadcza mnie w przekonaniu że swifty to tajemnicze auta są...niom
Ale wytłumacz mi
jak to jest że Twój ma poduchy ,teoretycznie w standardzie ,a 99% pozostałych nie
ma... Wersja 1,3 nieważne czy to mk IV czy mk v nie występowała w wersji gl,
przynajmniej na polskim rynku. Wszystkie teoretycznie powinny mieć tak jak pisałem
zderzaki w lakierze, elektrykę szyb i lusterek.. przejrzałem ogłoszenia przed chwilą
i ŻADEN mk VI GLX z polskiego salonu nie ma poduszek.jaki żaden ? masz mojego, oraz jeszcze paru ludzi na forum pisało, że tak samo ma poduchy
Nie uważasz że
musi być w tym jakiś haczyk ,bo mój mkv też glx kosztowal 30 października 2000 roku
32200ceny spadły, bo swift musiał być konkurencyjny, a konstrukcyjnie starzał się coraz bardziej ...
-
Mój GLX 1.0 2000 r. sprowadzony z Niemiec(jestem drugim właścicielem w Polsce)
-2 poduchy- immobilizer
- elektryczne lusterka i szyby
- wspomaganie układu kierowniczego
- klimatyzacja
- zderzaki w kolorze nadwozia
-welurowa tapicerka
-centralny zamek
-elektryczna regulacja świateł
no to chyba wszystko wymieniłem
-
na 100% w baleno był inny kolor tych pseudo kubełków
Swift:
wersja 1 : ) ![](http://i.ebayimg.com/16/!!slz4E!!W0~$(KGrHqR,!joEw5Tue(BhBMV26(mnsQ~~_19.JPG)
wersja 2 ![](http://i.ebayimg.com/19/!!skBi6!!W0~$(KGrHqJ,!jQEw5fJ-7D5BMU!3m12iQ~~_27.JPG)
wersja 3 !EW0~$(KGrHqZ,!h4Ew5Cnom2WBMRb0L8Q2!~~_27.JPG)
wersja 4 ![](http://i.ebayimg.com/07/!!sijiEQ!W0~$(KGrHqEOKjEEwWHmqyFmBMS(Fbn7gw~~_27.JPG)
Baleno:
1 ![](http://i.ebayimg.com/23/!!s,u4mQBm0~$(KGrHqIOKi4Eu3YEDtFuBMK4twbMjw~~_19.JPG)
2 ![](http://i.ebayimg.com/09/!!scw-mwB20~$(KGrHqIOKjwEwrQL-E(1BMM4jZPMyw~~_19.JPG)
3 (GSR)
-
na 100% w baleno
był inny kolor tych pseudo kubełkówwow ... kolor ... chodzi o sam fotel
Ta wersja z 2 zdjęcia była też w Baleno -
To znajdz mi takie :PP Bo ja jeszcze nie widzialem ; ) a widzialem naprawde dużo baleno
-
bo od 95 roku poduszka jest w Niemczech obligatoryjna..
Mialem GTi `95 (czerwiec) z Niemiec i nie bylo poduszki...
-
w niemieckich briefach nie jest wpisana data produkcji, tylko pierwsza rejestracja, takze mogles miec nawet 93, ale zarejestrowane w 95 ale to bardzo mało prawdopodobne