Swift 1.3 8v klima ...
-
Witam. Wie ktoś gdzie mogę zamówić osuszacz do klimy?
-
Ostatnio coś na allegro było 1 szt. Tylko nie pytaj w serwisie bo cena jest zaporowa (3 cyfrowa z dużą z przodku)
-
Wlasnie wiem, na allegro ciezko dostać, w intercarsie tez nie mają.
Może ktoś ma namiar na coś w przystępnej cenie. -
Wlasnie wiem, na
allegro ciezko dostać, w intercarsie tez nie mają.
Może ktoś ma namiar
na coś w przystępnej cenie.trzeba rzezbic z innych zestawow, nufka to tylko w USA dostaniesz
-
trzeba rzezbic z
innych zestawow, nufka to tylko w USA dostanieszOrientuje się ktoś z jakiego zestawu podejdzie?
-
Orientuje się ktoś
z jakiego zestawu podejdzie?Podstawa to wiedzieć jak ta część wygląda i jakie ma wymiary (+ zdjęcie).
Na podstawie tych danych pewnie coś dopasujesz, ale możesz też czekać aż ktoś za Ciebie odwali całą robotę. Pytanie tylko, czy ktoś będzie chętny. -
Podstawa to
wiedzieć jak ta część wygląda i jakie ma wymiary (+ zdjęcie).
Na podstawie tych
danych pewnie coś dopasujesz, ale możesz też czekać aż ktoś za Ciebie odwali całą
robotę. Pytanie tylko, czy ktoś będzie chętny.wole zapytać, może ktoś juz to zrobił i z chęcią mi udzieli informacji, czasem jest tak, że ludzie lubią się dzielić doświadczeniami
osobiście gdy mam możliwość pomóc komuś dzieląc się swoją wiedzą, robię to, a nie udaję że nie wiem jak to zrobić, tylko po to żeby ten ktoś musiał sam do tego dochodzic i marnować na to czas -
wole zapytać, może
ktoś juz to zrobił i z chęcią mi udzieli informacji, czasem jest tak, że ludzie
lubią się dzielić doświadczeniami
osobiście gdy mam
możliwość pomóc komuś dzieląc się swoją wiedzą, robię to, a nie udaję że nie wiem
jak to zrobić, tylko po to żeby ten ktoś musiał sam do tego dochodzic i marnować na
to czasNie było raczej takiego tematu, a do FAQ też nikt nie wrzucił tego opisu.
Czasami lepiej i szybciej jest samemu przetrzeć szlak, szybciej a poza tym może trafisz na lepsze rozwiązanie problemu. -
-
Przed '94 byly na czynnik R12 potocznie freon, potem na R134a.
instalacje nie sa wymienne miedzy soba. Rozne sa sprezarki i chlodnice.