[swift Gti] Zamienniki szklanek
-
Czy wie ktos od jakiego auta pasuja szklanki do swifta gti. Gdzie i w jakiej cenie mozna znalesc
-
pasuja od swifta 1.0 alto 1.0 baleno 1.6 i 1.8 i jeszcze od jakiejs vitary.
-
Jedyne jakie znalazlem to szklanki z 1.0 o wymiaze 31 na 26 w cenie 180zl czy te wyzsze beda pasowaly do gti. Czy ma ktos namiar na taniesze szklanki
-
jak masz zamiar kupować z 1.0. szklanki (moim zdaniem nie pasują) to mam ich 6 szt. w bdb stanie po 25 zł/szt
-
Wysokość szklanek jest inna w GTi i 1,0
-
do dnia dzisiejszego napisałem to na forum już 5o razy
-
do dnia
dzisiejszego napisałem to na forum już 5o razyale to ma być tanio, czyli niekoniecznie dobrze
Czasem zastanawiam się po co ludzie kupują GTi jak tak bardzo boją się szklanek -
od bidy idzie znalesc te do 1.0 a do gti niema . Ale jest i dryga teza wedlug rozmiaru 31 26 do 31 24,5 jest roznica jedna auta jezdza na tych inne na tych wedlug katalogow gti ma miec to samo co 1.0
-
owszem, wg katalogu IC są to te same szklanki. Zadzwoń sobie natomiast do serwisu suzuki i zapytaj ich o ewentualną zbieżność tych szklanek to zapewne usłyszysz to co ja, że są jednak różne. mało tego; w reku miałem i jedną i drugą i sa inne.
-
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=69642&Number=892159#Post892159
nie bede nikogo przekonywac kazdy niech wyciaga wnioski samemu u mnie sa oba rodzaje!
-
Ile mogles zrobic na tych 26 mm kilometrow. Cieply zimny silnik jest cicho czy szklanki sa glosniejsze lub czy sa jakies inne efekty uboczne np spadek mocy
-
robie miesiecznie minimum 1500 km a sa miesiace ze przejade 3000 km i nic zlego sie niedzieje... wiecej nie bede sie rozpisywac bo i tak za chwile kilka osob powie ze wie lepiej, kup zamontuj i sie przekonaj albo pisz posty ktore nic nie zmienija.