witam kolejny problem z suzi 16 16v 93 r
-
witam wszystkich . wczorajszej nocy po starcie ze świateł moje suzuki nie zgasło i juz nie odpaliło .wstyd jak ........ po małym serwisie stwierdziłem brak iskry .a dzisiaj po wykręceniu kopułki pod nią było z metr cieniutkiego miedzianego przewodu wychodzącego z jakiegoś czujnika . i teraz powiedzcie mi jak się ten czujnik nazywa żebym nie robił kretyna w sklepie i gdzie go można dostać . a jeszcze dodam ze wychodzą z niego dwa przewody które ida do instalacji . pozdrawiam
-
witam wszystkich .
wczorajszej nocy po starcie ze świateł moje suzuki nie zgasło i juz nie odpaliło .wstyd jak
........ po małym serwisie stwierdziłem brak iskry .a dzisiaj po wykręceniu kopułki pod nią
było z metr cieniutkiego miedzianego przewodu wychodzącego z jakiegoś czujnika . i teraz
powiedzcie mi jak się ten czujnik nazywa żebym nie robił kretyna w sklepie i gdzie go można
dostać . a jeszcze dodam ze wychodzą z niego dwa przewody które ida do instalacji .
pozdrawiamCewka. Nie występuje luzem po sklepach, jedynie w ASO. Czyli trzeba kupić używany aparat zapłonowy.
Nowe aparaty kosztują ponad 1000PLN więc -
nanbu, a to nie jest czasami czujnik Halla?
-
a możecie mi powiedzieć czy przez ten czujnik może nie byc iskry . czy mogło sie cos jeszcze popsuć . pozdrawiam
niżej fotka mojego świstaka -
nanbu, a to nie jest czasami
czujnik Halla?Generator assy, więc nie bardzo.
-
a możecie mi powiedzieć czy
przez ten czujnik może nie byc iskry . czy mogło sie cos jeszcze popsuć . pozdrawiam
niżej fotka mojego świstakaFajne, szkoda, że nie jeździ
Lepiej wrzuć zdjęcie bebechów aparatu zapłonowego. -
Aha
-
już zamówiony cały aparat zapłonowy tyle zachodu za 60 zł i dwa dni auto uziemione . zdiecia całego zamieszczę po malowaniu bo narazi ząb czasu go dopadł .
-
tak to jest dokładnie ta cześć numer 5 w aso powiedzieli mi za nią coś ponad 500 zł
-
a możecie mi powiedzieć czy
przez ten czujnik może nie byc iskry . czy mogło sie cos jeszcze popsuć . pozdrawiam
niżej fotka mojego świstakaŁadny świstak - fajne kółka
Ostatnio pod Siedlcami w Żelkowie-Kolonii na Siedleckiej 11 kupowałem przednią szybę do sedana - jakbyś potrzebował części to coś może będą mieli.
Pozdrawiam