Dziś pytanie, dziś odpowiedź
-
Na każdym forum, z którego korzystam jest taki temat i się sprawdza bardzo dobrze więc zakładam temat na szybkie, zwięzłe pytania by nie tworzyła się masa nowych tematów a tam jedna, dwie odpowiedzi. Chyba, że admin uzna to za bezzasadne to niech ten temat usunie.
Moje pierwsze pytanie:
Jaka średnica głośników zmieści sie w swifcie mk4 bez przerabiania itd (chodzi mi o miejsca na głośniki na desce rozdzielczej)? 10 czy 13cm? -
Jaka średnica głośników
zmieści sie w swifcie mk4 bez przerabiania itd (chodzi mi o miejsca na głośniki na desce
rozdzielczej)? 10 czy 13cm?Schody na księżyc też można wybudować tylko pytanie po $%^( ??
Z wyszukiwarki nie łaska skorzystać ?
Po co płodzić kolejne tematy na ten sam temat, skoro Ameryki nikt tutaj nie odkryje.
-
-
Z wyszukiwarki nie łaska
skorzystać ?
Po co płodzić kolejne tematy
na ten sam temat, skoro Ameryki nikt tutaj nie odkryje.Widzę, że uprzedziłeś mnie z odpowiedzią, a tylko dlatego, że wolałem sprawdzić czy poruszano na forum temat wielkości.
A wyszukiwarka? Po co z niej korzystać? To bardzo męczy i wymaga trochę zabawy. O ile prościej jest zadać pytanie. Pewnie znajdzie się łoś, który odpowie.
-
Yyy szukałem, ale nie znalazłem, widocznie za krótko. Widze, że nie zczailiście jaki miał być sens tego tematu...
-
Yyy szukałem, ale nie
znalazłem, widocznie za krótko. Widze, że nie zczailiście jaki miał być sens tego tematu...wiele tematów było klepanych, wypadało by je dodać do FAQ, to fakt niepodważalny, bo inaczej właśnie powstaje taki temat, gdzie jak koledzy wcześniej wspominali będzie coś z cyklu klep, klep, klep, czyli to co było pisane kilkukrotnie ...
O audio już było trochę na technicznym ... tak samo jak i o średnicach