GTi MK3 Toxima - wątek zbiorczy, opowiadający :)
-
To trzeba zabierać ze sobą
-
Polecam wojny z
sąsiadami o miejsceJa mam od prawie 1,5 roku remont bloku i systematycznie jest zabierana połowa miejsc parkingowych a teraz przeszli samych siebie bo została 1/4 płyty pod blokiem gdzie można parkować auta
-
Ja mam od prawie
1,5 roku remont bloku i systematycznie jest zabierana połowa miejsc parkingowychNo a ja mam sąsiadke która staje w przejeździe między miejscami, a jej mąż tuż obok niej tak dla pewności żeby już nikt na bank się nie zmieścił
-
Już wszystko o parkowaniu?
I weź tu człowieku kilka dni wolnego
-
Z racji, że dziś fajna pogoda, auto umyte - postanowiłem zrobić autu parę zdjęć. Tak toto wyszło:
Pozdr.
-
Jak sama rejerka mówi jest OK
-
dobra mam pytanie.. gdzie masz przednie ucho na linke holownicza?:>
lampy az wala po oczach choc w swiftach prawie zawsze lampy odstaja, choc na tych zdjeciach jakos dziwnie to wyszlo. Ale widac ze idzie do przodu;] co planujesz w wakacje zrobic w aucie?:> -
Lewy klosz kierunku masz odwrotnie założony
-
dobra mam pytanie..
gdzie masz przednie ucho na linke holownicza?:Albo ma urwane jedno albo jakoś się skitrało
lampy az wala po oczach choc w
swiftach prawie zawsze lampy odstaja, choc na tych zdjeciach jakos dziwnie to
wyszlo.Zobaczyłbyś u mnie jak to się rzuca w oczy tylko tyle że u mnie maska nie przykrywa lamp od góry
-
gdzie masz przednie ucho na linke holownicza?:lampy az wala po oczach choc w
Jest, jest Przykryty zderzakiem.
swiftach prawie zawsze lampy odstaja, choc na tych zdjeciach jakos dziwnie to
wyszlo. Ale widac ze idzie do przodu;]Co do lamp - prawa jest OK. Lewa rzeczywiście dość mocno odstaje od dokładki - problem w tym, że nieraz już wszystko rozbierałem i chciałem spasować - inaczej się nie da... zderzak siedzi na pewno dobrze, lampa zaś - jak wejdzie we swoje miejsce, nie da się jej w jakikolwiek sposób inaczej ustawić.
Może lampy w MK3 i MK2 się różniły i wsadzono mi lampę z MK2?
co planujesz w wakacje zrobic w aucie?
Przede wszystkim blacharka - prawe tylnie nadkole zaczyna już brać ruda, poza tym trzeba by się na porządnie zająć dachem (lekko zeszlifować papierem wodnym i położyć klar na nowo - po zeszłorocznym nieudanym malowaniu). Poza tym - sprawy eksploatacyjne, typu przeguby, łożysko itp itd... na nic więcej nie będzie kasy - tym bardziej, że planuję kawałek Polski zjeździć, a i paliwo kosztuje
BTW. Szkło kierunkowskaza przełoże Dzięki za uwagę
Pozdr.
-
Lewy przedni błotnik do wymiany, Panie...