Swap głowicy z GTi
-
Tylko że nie będzie można go
tak wysoko kręcić niestetyvtec - sometimes you need a catchy word to let the world know that your engine doesn't make power until 5000rpm
P.s: Xsysiu - ja też cały
czas miałem piwo w rękach i co, wszystko pamiętamSiedziales w swoim domku grzecznie o 20.00 wiec nic dziwnego ze wszystko pamietasz
-
Siedziales w swoim domku
grzecznie o 20.00 wiec nic dziwnego ze wszystko pamietaszKtoś musiał siedzieć,żeby przestawiać auto mógł ktoś
-
vtec - sometimes you need a
catchy word to let the world know that your engine doesn't make power until 5000rpmTy mnie tu v-teciem nie pisaj bo banana dostaniesz za hunde
Siedziales w swoim domku
grzecznie o 20.00 wiec nic dziwnego ze wszystko pamietaszraczej nie bardzo ... było później
-
Z nadmiaru czasu, przed nowym sezonem mogę się zająć podniesieniem mocy w silniczku, braci switowców
-
Panowie jeszcze jedno pytanie czy przeszczep głowicy kompa itd można zastosować w Swifcie 1.3 8v
-
Panowie jeszcze jedno pytanie
czy przeszczep głowicy kompa itd można zastosować w Swifcie 1.3 8vpojemnosc jest ta sama,skok i srednica tloka jest ta sama, roznia sie kompresja nie znaczaco. Moim zdaniem powinno bez problemow podejsc ale moze jeszcze ktos sie wypowie...
-
maja inne korby, wal, dodatowe usztywnienie bloku przy panewkach glownych, lzejsze kolo zamachowe, nei wiem jak jest z pompa oleju ogolnie powinno banglac ale nie wiadomo jak dlugo, w koncu po cos pingpongi wzmocnily dol gti
-
a co z głowica od baleno 1.3 tam jest sohc 16v?
-
a co z głowica od baleno 1.3
tam jest sohc 16v?tak SOHC 16V
-
ale czy ta głowica podejdzie do 1.3 8v wydaje mi się ze w baleno jest zmodernizowany ten silnik poprzez dodanie głowicy z 16 zaworami oraz wielopunktowy wtrysk