[1,3 1998 GLX] Bezpiecznik zegarka
-
Witam.
Otóż mam problem taki, że ostatnio zauważyłem, że zegarek nie działa, również oświetlenie wewnątrz pojazdu.
Próbowałem wymienić bezpiecznik (15), ale to nie było zbyt proste...
Otóż mam jakieś zwarcie sprawdzałem (odłączałem) zegarek i oświetlenie, dalej jet zwarcie...
Wie ktoś może za co jeszcze odpowiedzialny jest ten bezpiecznik (15)? -
Chyba jeszcze radio jest podpiete pod ten bezpiecznik (przynajmniej w mk2 tak jest).
-
Chyba jeszcze radio jest podpiete pod ten bezpiecznik
(przynajmniej w mk2 tak jest).W MK3 jest tak samo. Sprawdź radyjko, u mnie podłączenie do oryginalniej wiązki nie udało się, paliło mi na potęgę bezpieczniki. Teraz mam pociągnięte z bezpośrednio z Aku.
-
Chyba jeszcze radio jest podpiete pod ten bezpiecznik
(przynajmniej w mk2 tak jest).dokładnie - radio + gniazdo zapalniczki
Przyczyną przepalania bezpiecznika, może być obluzowanie po latach gniazda zapalniczki, wiem bo doświadczyłem tego w wakacje ...
-
MI paliło bezpiecznik podłączenie masy radia z oświetlenia deski rozdzielczej
-
Przyczyną przepalania bezpiecznika, może być obluzowanie po
latach gniazda zapalniczki, wiem bo doświadczyłem tego w wakacje
...Chyba nawet jak wracales ze zlotu?
-
Chyba nawet jak wracales ze zlotu?
tia ... 300 km bez navi i z mapą w łapach + CB
-
Bez navi to teraz ludzie zachowuja sie jak dziecko we mgle, sa zupelnie nieporadni Na zlot z Marcinem jechalismy bez mapy i bez navi, popatrzylem 15 sekund na mape dzien wczesniej Skonczylo sie tak, ze w pewnym momencie w ogole nie mialem pojecia jak jechac i trzeba bylo odwiedzic stacje benzynowa i jednak kupic ta cholerna mape
U Przemka zdarzylo sie, ze na dziurze radio nagle zgaslo... wywalilo bezpiecznik. To dopiero lol.
-
Radio jest pod innym bezpiecznikiem.
Okazało się, że przetarł się kabel z lampki z bagażnika który idzie po podłodze... Naprawiłem jedno, a zepsuł mi się następnie centralny... kolejny kabel -
Radio jest pod innym bezpiecznikiem.
Okazało się, że przetarł się kabel z lampki z bagażnika który
idzie po podłodze... Naprawiłem jedno, a zepsuł mi się następnie
centralny... kolejny kabelno to ktoś nieźle namieszał w instalacji ... tak jak pisałem wcześniej, radio jest na bank z zapalniczką ...