Przeciwmgielne (przeciwmgłowe)
-
1. Ma ktos schemat instalacji ?? jaka role pelni tam przekaznik ?? nie mozna poprostu podpiac halogenow pod 12V , a po drodze zainstalowac wlacznik no i podwiesic na jakis bezpiecznik ?
2. Droga sprawa takie halogenki ?? lepiej nowe czy moga byc uzywki ?? -
1. Ma ktos schemat instalacji
?? jaka role pelni tam przekaznik ?? nie mozna poprostu podpiac halogenow pod 12V , a po
drodze zainstalowac wlacznik no i podwiesic na jakis bezpiecznik ?2. Droga sprawa takie
halogenki ?? lepiej nowe czy moga byc uzywki ??Nowe ponoć strasznie drogie i ciężko dostępne Używki również ciężko dorwać.
Pozdr.
-
?? jaka role pelni tam przekaznik ?? nie mozna poprostu podpiac halogenow pod 12V , a po
drodze zainstalowac wlacznik no i podwiesic na jakis bezpiecznik ?
2. Droga sprawa takie
halogenki ?? lepiej nowe czy moga byc uzywki ??Poszukaj sobie ori instalacji,po co rzeźbić? Mowa o mk2/3? Nie wiem czy można dostać nowe w ASO,a używki...szukaj szukaj,ale nie jest to część jakaś łatwo dostępna
-
drodze zainstalowac wlacznik no i podwiesic na jakis bezpiecznik ?a po co wyważać otwarte drzwi ?
2. Droga sprawa takie
halogenki ?? lepiej nowe czy moga byc uzywki ??nie ma nówek ( chyba że w ASO za majątek )
-
No tak myslalem a czemu na schemacie sa headlight , rozumiem ze to sa reflektory przednie , orginalnie halogeny sa jakos od nich zalezne ?? bo np przeciwmgielnego tylnego nie da sie wlaczyc bez uruchomienia swiatel . z przodem jest podobnie ??
-
a czemu na
schemacie sa headlight , rozumiem ze to sa reflektory przednie , orginalnie halogeny sa jakos
od nich zalezne ?? bo np przeciwmgielnego tylnego nie da sie wlaczyc bez uruchomienia swiatel
. z przodem jest podobnie ??Dokładnie
Pozdr.
-
ja mam jakieś nie ori halogeny wsadzone i nie były podpięte dałem kabel i przełącznik po drodze bezpiecznik na chama podpiąłem kablem pod klemy i praży tylko kabel nie za fajnie wygląda pod maską no i muszę popracować na inną opcją wpuszczenia go do kabiny niż przez drzwi
-
kabel sobie mozesz wpuscic pod nogami pasazera masz tam taka gumke przez ktora mozesz sobie przedziac roznistosci... ja tamtedy puscilem kable to audio
-
A drogie takie nie ori sa ?? bo wlasnie sie zastanawiam czy jest wogole sens zaczynac . Ja jednak bym wolal opcje na przekazniku . Juz mam gdzies podlaczanie sie pod postojowki , halogeny moga chodzic niezaleznie od innych swiatel .
-
A drogie takie nie ori sa ??
Nie wiem czy drogie czy nie bo były jak kupiłem auto w zderzaku Kminiłem przez tydzień jak je tutaj włączyć w końcu wpadłem na genialny pomysł że sprawdzę czy kable od nich są w ogóle gdzieś podłączone
-
A drogie takie nie ori sa ??
od 70 zł za komplet
Natomiast ori:
Mk II-III ( do IV też pasują bo sprawdzałem ) od 100 do 200 zł za komplet ( używki );
Mk V - 120 zł komplet nowy -
Bede kminił coś z tym , ale nie wiem co wyjdzie . W razie czego będę dawał znać na bierząco .