[GTi mk2] Przemask84 Projekt: Renowacja Swifta GTi rocznik 89`
-
Ja tam swoje stalowki maźgałem hameritem czarnym i wyszlo jak wyszlo czyli okropnie
ale co tam i tak tego w zimie nie widac
-
Rejli stajl No fajnie wyszło, fajnie Dajcie potem fotki na aucie
-
Ja swoje zimówki po sezonie chce malnąć na czarno bo na srebrnym widać rudą,a na czarnym nie będzie się tak rzucać w oczy
-
Jasna sprawa! zapowiadają załamanie pogody, więc białasy już niedługo za kontrastują z czerwonym
-
Hamerit na rdzę - lenistwo widać co poniektórych zżera papier ścierny i do roboty panowie!
No i oczywiście wielkie dzięki dla Krzyśka szlif i polerka.. ten fach chłopak ma chyba w genach!
-
No i oczywiście wielkie dzięki dla Krzyśka
szlif i polerka.. ten
fach chłopak ma chyba w genach!Może mi też zrobi?
Mam kilkanaście felg w piwnicy do odmalowania -
Mam kilkanaście felg w piwnicy do odmalowania
Zima jest dluga
-
Zima jest dluga
Czy to znaczy "TAK"?
To już się zastanawiam jak Ci dostarczyć te 16 sztuk -
Czy to znaczy "TAK"?
Wszystko jest kwestia ceny
-
Czy to znaczy "TAK"?
To już się zastanawiam jak Ci dostarczyć te 16
sztukNa 2 kursy do swifciora wchodzi 8 opon z felgami – sprawdziłem organoleptycznie
-
Radek...jedna sobota i jest zrobione,i odpada problem transportu
-
Radek...jedna sobota i jest zrobione,i odpada
problem transportuzapomni minimum godzina na przygotowanie felgi pod malowanie. A wątpię abyś dal rade machnąć chociaż 3 pod rząd
-
wątpię abyś dal rade machnąć chociaż 3 pod
rządczy mam to traktować jako wyzwanie?
-
Jezeli 16 felg ma byc na bialo i ma to byc zrobione tak jak u Przemka czyli po prostu dokladnie, ladnie i bez lipy to trzeba liczyc okolo 3 dni roboty dwoch osob. Jezeli kolor ma byc czarny to w 1.5 dnia da sie zrobic.
-
czy mam to traktować jako wyzwanie?
hahaha po prostu stwierdzam fakt :lizulizu: nie dasz panie rady ja po godzinie zabawy z felgą i papierem ściernym nie czułem kciuka, który jak się później okazało był nawet trochę spuchnięty :lizulizu:
ale podobno dla chcącego nic trudnego -
ojj tam ojj tam,trochę roboty i już kciuki puchną
-
to i tak lepiej niż alum, a jak by miał dremelka to już w ogóle szybka robota, bo do stalówek to nie ma znaczenia, do alusów niestety ma ...
-
Dzisiaj dokonczenie dziela Mam juz dosyc smrodku lakieru
Polozylismy jeszcze dwie warstwy claru i swieca sie jak...
-
Dzisiaj dokonczenie dziela Mam juz
dosyc smrodku lakieruMy z Dajmos-em mieliśmy dość smrodku rozpuszczalnika jak czyściliśmy budę pod spawanie... Zresztą co tam smród Bardziej wnerwiały te latające smoki w całym garażu...
-
Bardziej wnerwiały te latające smoki w
całym garażu...Na smoki znalezlismy sposob, ja odganiam gada halabarda, a Przemas strzela z kuszy
Jak zaloze zimowki to bedzie walka z moimi alufelgami