[GTI] czy ma ktoś seryjne amortyzatory luzem i moze je pomierzyć?
-
Witam!
czy ma ktos seryjne amory od gtika luzem i moze je pomierzyć?
jezeli chodzi o przod to interesuje mnie dlugosc, grubosc tloczyska, szerokosc talerza na sprezyne, dlugosc calego amora, dlugosc amora od samego dolu do poczatku tloczyska,dlugosc amora od dolu do talerza na sprezyne, szerokosc mocowania amora do zwrotnicy, srednica otworow montazowych, rozstaw otworow.
jezeli chodzi o tyl to interesuje mnie dlugosc tloczyska, grubosc tloczyska, dlugosc calego amortyzatora, dlugosc obudowy amortyzatora do poczatku tloczyska, szerokosc obudowy w miejscu mocowania.
Jakby ktos sie poswiecil i to pomierzyl to bede chcial dobrac jakies amory od czegos co umozliwia wsadzenie np bilsteina b8 b10 itp ewentualnie czegos czego jest duzy wybor. wiem ze napewno jest cos podobnego co po niewielkich przerobkach da sie zamontowac do swifta.
oczywiscie pochwale sie rezultatem poszukiwan na lamach forum:)
-
ja bym racej poszukal w katalogach wymiarow... bo mierzenie to duzy stopien niedokladnosci... spróbuj w sklepach z czesciami oni maja naprawde ciekawe katalogi... szukalem nietypowej gumy do 4runnera i dopasowalem ja wlasnie z katalogu po wymiarach.