zderzak tył
-
Witam,
czy jest jakiś problem przy wymianie jednej części zderzaka tylnego np dolnej (bo zderzak składa się z dwóch części: góra/dół)
moje autko: Suzuki Swift 99r. -
w sedanie - nie, najwięcej zabawy jest chyba w okolicach kół - jak chlapacze ktoś dobrze przykręcił.
-
Witam,
czy jest jakiś problem przy wymianie jednej części zderzaka tylnego np dolnej (bo zderzak składa
się z dwóch części: góra/dół)
moje autko: Suzuki Swift 99r.Jest problem z odkręceniem dolnych śrub od wzmocnienia zderzaka. Dalej nie doszedłem, więc nie wiem, co jeszcze.
Górna i dolna część zderzaka jest połączona ze sobą dwoma wkrętami w rogach. -
Witam,
czy jest jakiś problem przy wymianie jednej części zderzaka tylnego np dolnej (bo zderzak składa
się z dwóch części: góra/dół)
moje autko: Suzuki Swift 99r.W moim był zdejmowany zderzak tylny (Hatchback) i nie było absolutnie żadnych problemów. Z wymianą tylko jednej części zderzaka też nie powinno być żadnych "jazd".
Pozdr.
-
w hb z 95roku gorna czesc laczy sie ze wzmocnieniem spinkami tapicerskimi. i tak jak mowil kolega wyzej. jest problem przy odkrecaniu dolnych srob. pozatym w mk3 trzeba odrecic swiatla zeby dostac sie do zderzaka.. bynajmniej ja innej mozliwosci nie widzialem.