regulacja drzwi
-
Chcialem sie zapytac czy po zdjeciu a potem zalorzeniu drzwi wymagaja one regulacji i jak to zrobic.
-
Chcialem sie zapytac czy po zdjeciu a potem zalorzeniu drzwi wymagaja one regulacji i jak to
zrobic.Z tego co mi wiadomo to raczej nie trzeba żadnej regulacji
Pozdro -
Chcialem sie zapytac czy po zdjeciu a potem zalorzeniu drzwi wymagaja one regulacji i jak to zrobic.
Jak przykręcisz je na swoje miejsce to nic nie trzeba robić.
-
Chcialem sie zapytac czy po zdjeciu a potem zalorzeniu drzwi wymagaja one regulacji i jak to
zrobic. -
dzieki
-
Odświeżę ten temat i zapytam w jaki sposób można wyregulować drzwi. Chodzi mi o to, że trochę mi opadły i przy zamykaniu słyszę i czuję że ocierają o próg. Zresztą to i widać na lakierze że są zatarcia. Czy to wystarczy na śrubach mocujących?
-
Odświeżę ten temat i zapytam w jaki sposób można wyregulować drzwi. Chodzi mi o to, że trochę mi
opadły i przy zamykaniu słyszę i czuję że ocierają o próg. Zresztą to i widać na lakierze
że są zatarcia. Czy to wystarczy na śrubach mocujących?TAk dokładnie wystarczy na śrubach mocujących, delikatnie je luzujesz ustawiasz i dokręcasz, sprawdzasz czy wszystko jest ok i wszystko, o ile dobrze pamietam to dla łatwiejszego dostępu odkręciłem błotnik ( 4 lub 5 śrubek i gotowe a dostęp i woele lepszy.
-
Wielkie dzięki.
Popatrzyłem i w sumie to bez zdejmowania błotnika to nie da rady za bardzo odkręcić drzwi. A jeżeli się da to pewnie z wielką kombinacją. -
Popatrzyłem i w sumie to bez zdejmowania błotnika to nie da rady za bardzo odkręcić drzwi. A jeżeli się da to pewnie
z wielką kombinacją.Bez przesady, wszystkie drzwi dają się zdemontować dysponując zwykłymi kluczami.