Lapmy do Geo z silniczkami
-
Witam wszystkich:)
Jak to bywa w ruchu codziennym chwila nie uwagi i bach w pupe innego autka. Wymieniłem co trzeba polakierowałem i jest si. A problem dotyczy lamp przednich otóż obie są z swifta 95 glx pasują ładnie i świetne świecą. Mają wbudowane silniczki regulacji wysokości facet z allego wysłał mi kostki i przełącznik tam tez kupiłem lampy za 70zł sztuka taniej niż na giełdzie w Poznaniu a wołali do 250zł z silniczkami. Przechodzę do rzeczy, otóż da radę podłączyć te silniki żeby sterować lampami? Trzeba by było pewnie dawać przewody do komputera, nie wiem nie mam pojęcia. Napiszcie jak coś wiecie na ten temat będę wdzięczny. Przypominam że mam Geo Metro 93r.
Pozdrawiam -
[color:"blue"] Ludziu komputer steruje tylko silnikiem i ma się nijak do oświetlenia.
Bierzesz schemat kable i jedziesz z koksem. Potrzebujesz jeszcze tylko regulator i po krzyku. -
Ludziu komputer steruje tylko silnikiem i ma się nijak do oświetlenia.
Bierzesz schemat kable i jedziesz z koksem. Potrzebujesz jeszcze tylko regulator i po krzyku.A możesz przesłać fotkę tego regulatora, jak masz jakąś lub adres www.:)