Witam mam propozycję = )
-
Pod koniec roku chciałbym sprzedać swoją (Skodę Favorit 135 L 95E) komuś w dobre ręce najchętniej =)
I piszę do Was użytkownicy Skodzianek ile mógłbym maksymalnie (oczywiście za rozsądną cenę) dostać za ten samochód.Prosze o propozycję : )OPIS[i][/i][u][/u]
Skoda Favorit 135L 1991 r. 95E Nigdy na gazie.
Jeździ na Castrolu 15W/40
Silnik 100 % oryginał(bez remontu) tylko po wymianie łańcucha rozrządu w tamtym roku.
90 % części wymienionych na nowe oryginały.
Po własnym remoncie blacharskim zmiana koloru.
Auto sprawne jeździ i pali bez problemów codziennie nawet w mrozy tego roczne.
Akumulator nówka.
Car audio: Radio Blaupunkt 4*45W bez wzm. Z
przodu 4 głośniki 4" 2szt. + wysokie tony 2szt.
Z tyłu dwa pudła z szerokopasmowymi głośnikami.
Centralny zamek z dwoma pilotami typu scyzoryk(hit)
Komputer pokładowy: pomiar temperatur zewn. i wewnątrz., przyspieszenia od 0 -120 km/h hamowania 120 -0km/h, a także drogi i czasu !!!! Dodatkowo pomiar napięcia instalacji, alarmy o gołoledzi, spadku napięcia, oraz najlepsze pomiar katów przechyłu pojazdu i przeciążenia w liczbie "G". !!!!!!
Wszelkie naprawy w własnym samochodzie przeprowadzam sam rzetelnie i na bieżąco.10 s do 100 km/h
Przyspiesza niesamowicie!!!!!! Jak na 21 letnie auto.I pytam się ile byście mi zaproponowali za takie autko z takim wyposażeniem ?
Kraków -
Pod koniec roku
chciałbym sprzedać swoją (Skodę Favorit 135 L 95E) komuś w dobre ręce najchętniej =)
I piszę do Was
użytkownicy Skodzianek ile mógłbym maksymalnie (oczywiście za rozsądną cenę) dostać
za ten samochód.Prosze o propozycję : )
OPIS[i][/i][u][/u]
Skoda Favorit
135L 1991 r. 95E Nigdy na gazie.
Jeździ na Castrolu
15W/40
Silnik 100 %
oryginał(bez remontu) tylko po wymianie łańcucha rozrządu w tamtym roku.
90 % części
wymienionych na nowe oryginały.
Po własnym remoncie
blacharskim zmiana koloru.
Auto sprawne jeździ
i pali bez problemów codziennie nawet w mrozy tego roczne.
Akumulator nówka.
Car audio: Radio
Blaupunkt 4*45W bez wzm. Z
przodu 4 głośniki
4" 2szt. + wysokie tony 2szt.
Z tyłu dwa pudła z
szerokopasmowymi głośnikami.
Centralny zamek z
dwoma pilotami typu scyzoryk(hit)
Komputer
pokładowy: pomiar temperatur zewn. i wewnątrz., przyspieszenia od 0 -120 km/h
hamowania 120 -0km/h, a także drogi i czasu !!!! Dodatkowo pomiar napięcia
instalacji, alarmy o gołoledzi, spadku napięcia, oraz najlepsze pomiar katów
przechyłu pojazdu i przeciążenia w liczbie "G". !!!!!!
Wszelkie naprawy w
własnym samochodzie przeprowadzam sam rzetelnie i na bieżąco.
10 s do 100 km/h
Przyspiesza
niesamowicie!!!!!! Jak na 21 letnie auto.
I pytam się ile
byście mi zaproponowali za takie autko z takim wyposażeniem ?
KrakówKolego, komputer pokładowy czy kluczyk-scyzoryk nie podniesie zapewne ceny samochodu, choć nie wątpię, że są to ciekawe dodatki.
Radio z 2 czy 4 głośnikami też jest teraz standardem w większości samochodów, jeśli go nie ma to cena idzie w dół.Nie napisałeś jaki jest obecny przebieg, jaki kolor, czy jest gdzieś rdza, jak spasowane są elementy nadwozia...
No i to 10 sekund do setki...Dodaj też zdjęcia, na pewno łatwiej będzie wtedy stwierdzić rzeczywistą wartość auta.
-
eee to i ja Cie przebije - u mnie stoi od dwóch lat w garażu piękna Favka z 91r którą nabyłem od spadkobiercy po pierwszym właścicielu - który jezdził nią od wielkiego dzwonu bo jak wytłumaczyć po 15 latach przebieg 48tkm???
u mnie służyła mi w latach gdy miałem kryzys ale jest z fabrycznym lakierem (oprócz dwóch elementów - oko tego nie dostrzega ale miernik tak ) na dziś ma przebieg 64tkm,osobiście wymieniłem w niej jeszcze fabryczne opony (ze starości były już zmęczone) nie ma na niej rdzy (posiada pare odprysków zabezpieczonych podkładem, ale to skutek baranów pod marketami jak obijają swoimi drzwiami sąsiednie auta ),i nie ma w niej żadnych luzów ani części zamienników bo wsio jest w oryginale - jak ktoś znajdzie wady to pokrywam po kursie napraw w ASO ,olej ma zalany mobil mineralny- i jest on krystalicznie czysty i nie ma żadnych ubytków a cały zespół napędowy jest czyściutki (nie mylić z umytym!!!!)a ma ona radio magnetofon marki Fischer i Defend-Lock
w zasadzie to nie mam parcia na wyzbywanie sie tego auta bo wkrótce bedzie to egzemplarz kolekcjonerski ale dla starszej osoby która zadba o nią co najmniej tak jak ja i mój poprzednik odstąpię i niech długo służy -
moja oferta stała się nie aktualna i autko znalazło nowego właściciela za całe 600zł
-
moja oferta stała
się nie aktualna i autko znalazło nowego właściciela za całe 600zła masz jakieś zdjęcia autka?
-
takie dwa poglądowe żeby było widać że nadwozie bez uszczerbku blachy a ogólnie żeby można było nie płacić OC to miałaby u mnie dożywocie