[chris2233] Co dziś dłubałem w Cordi - vol.1
-
Jak coś śpiewaj, że zapomniałeś dowodu rejestracyjnego, znam takich co tak jeżdżą bez OC i przeglądu przez 1,5 roku i dostają jak coś tylko 50 zł za brak dowodu. Nie pochwalam tego bo to głupota, ale w Twojej sytuacji można tak zagrać
-
Jak coś śpiewaj, że
zapomniałeś dowodu rejestracyjnego, znam takich co tak jeżdżą bez OC i przeglądu
przez 1,5 roku i dostają jak coś tylko 50 zł za brak dowodu. Nie pochwalam tego bo
to głupota, ale w Twojej sytuacji można tak zagraćJak coś, to będę palił głupa, że nie wiedziałem o zakończeniu terminu przeglądu.
Wtedy powinni mi zabrać dowód rej. i wystawić kwit na 7 dni, na zgłoszenie się na przegląd.Muszę tylko do końca maja się tak przebujać.
Ps. oczywiście nie chwalę się tym i nie pochwalam takiego kombinatorstwa, ale niestety w mojej sytuacji jest to najlepsze, tymczasowe rozwiązanie.
-
Jak coś, to będę
palił głupa, że nie wiedziałem o zakończeniu terminu przeglądu.
Wtedy powinni mi
zabrać dowód rej. i wystawić kwit na 7 dni, na zgłoszenie się na przegląd.
Muszę tylko do
końca maja się tak przebujać.
Ps. oczywiście nie
chwalę się tym i nie pochwalam takiego kombinatorstwa, ale niestety w mojej sytuacji
jest to najlepsze, tymczasowe rozwiązanie.obyś nie miał wypadku ani kolizji, bo jeśli będzie z Twojej winy, to Ty zapłacisz za naprawę auta, które walniesz
-
Jak coś śpiewaj, że
zapomniałeś dowodu rejestracyjnego, znam takich co tak jeżdżą bez OC i przeglądu
przez 1,5 roku i dostają jak coś tylko 50 zł za brak dowodu. Nie pochwalam tego bo
to głupota, ale w Twojej sytuacji można tak zagraćJak złapią kogoś bez OC to płaci prawie 3 kpln na UFG
-
obyś nie miał
wypadku ani kolizji, bo jeśli będzie z Twojej winy, to Ty zapłacisz za naprawę auta,
które walnieszZdaję sobie z tego sprawę, ale kurrr... nie mam wyjścia i te dokładnie pięć dni muszę się przebujać.
-
Jak złapią kogoś
bez OC to płaci prawie 3 kpln na UFGDlatego mówi, że zapomniał zabrać dowodu rejestracyjnego. Dostaje 50 zł, ostatnio sprawdzili go w bazie i policjant mu powiedział wprost, że wie, że on nie ma ani OC ani przeglądu ale nie jest mu w stanie tego udowodnić.
-
Dlatego mówi, że
zapomniał zabrać dowodu rejestracyjnego. Dostaje 50 zł, ostatnio sprawdzili go w
bazie i policjant mu powiedział wprost, że wie, że on nie ma ani OC ani przeglądu
ale nie jest mu w stanie tego udowodnić.Wystarczy, że policjant będzie na niego cięty i każe mu w zębach przynieść polisę na komendę i wtedy finito
-
obyś nie miał
wypadku ani kolizji, bo jeśli będzie z Twojej winy, to Ty zapłacisz za naprawę auta,
które walnieszkto ci takich bzdur nagadal?
-
kto ci takich bzdur
nagadal?Pieniądze są poszkodowanemu zwracane z UFG, ale UFG potem ściąga je z Ciebie. Sądzisz, że UFG to instytucja charytatywna?
-
Pieniądze są
poszkodowanemu zwracane z UFG, ale UFG potem ściąga je z Ciebie. Sądzisz, że UFG to
instytucja charytatywna?Sadze ze nie przeczytales o czym byla mowa. Nie mowilem o ubezpieczeniu tylko o przegladzie.
-
Sadze ze nie
przeczytales o czym byla mowa. Nie mowilem o ubezpieczeniu tylko o przegladzie.Przemo dobrze przeczytał. Odniosłeś się do odszkodowania niewypłacanego z ubezpieczenia, lecz z własnej kieszeni sprawcy:
Cytat:
obyś nie miał
które walnieszkto ci takich bzdur nagadal?
Jeśli miałeś co innego na myśli, kliknij odpowiednio i zacytuj właściwą wypowiedź, nie będzie wtedy nieporozumień.