bicie kierownicy podczas jazdy
-
witam
mam problem, podczas jazdy frytka bije mi kierownica. To bicie nie jest zawsze,czasem jak jade szybko i jak wolno,ale nie zawsze. Nie wiem czy codzi o drazki,bo jak zmienialem opony to jak zagladalem pod auto to wszystko bylo ok. Prosze o pomoc.
Dzieki. -
witam
mam problem, podczas jazdy frytka bije mi kierownica. To bicie nie jest zawsze,czasem jak jade
szybko i jak wolno,ale nie zawsze. Nie wiem czy codzi o drazki,bo jak zmienialem opony to
jak zagladalem pod auto to wszystko bylo ok. Prosze o pomoc.
Dzieki.może koła biją albo drążki do wymiany
-
A kola na pewno dobrze wywazone?
-
kola nie bija bo wczoraj byly wywazane, dzisiaj odkrecilem kolo i zdjalem piaste. Poprzegladalem stan lozysk i poloski,ale wporzadku, drazki tez ok i sam nie wiem bo jak zlozylem zpowrotem i zrobilem test drive`a ok 20km to nic nie bylo slychac. Zobacze co bedzie za pare dni...
Dzieki za odzew.
-
witam
mam problem, podczas jazdy frytka bije mi kierownica. To bicie nie jest zawsze,czasem jak jade
szybko i jak wolno,ale nie zawsze. Nie wiem czy codzi o drazki,bo jak zmienialem opony to
jak zagladalem pod auto to wszystko bylo ok. Prosze o pomoc.
Dzieki.moim zdaniem poprostu kola zle byly przykrecone, naprawde waznym jest aby zrobic to dokladnie bez pospiechu puki auto jeszcze jest podniesione i zanim dociagniemy sruby po opuszczeniu, sam nie raz spotkalem sie z takim zjawiskiem gdy zakladalem kola....