[1.0 mk2] serwo + pompa hamulcowa
-
Witam
Mam Suzi 1990 rok 3d 1.0 silnik GL. Mam taki problem ze wycieka mi plyn hamulcowy ze zbiorniczka leci na serwo ktore jest juz troche przyrdzewiale ze wzgledu na zrace wlasciwosci plynu hamulcowego a nastepnie kapie na wahacz i kable hamulcowe. Pytanie : Czy serwa dostepne na allegro - LINK ktore pochodza z roznych rocznikow i pojemnosci silnika mozna zamontowac w mojej suzi??
pozdrawiam
dloogie
-
[color:"blue"] Witam
W MK2 pompa jest taka sama w 1.0 1.3 i 1.6. Głównie montowano pompy AISIN, były auta które mają pompy NABCO oraz BENDIX. Końcowe roczniki MK3 mają inną MK4 też ma dwa rodzaje. Zasadniczo można zrobić podmiankę pompy ale wiąże się to z wyginaniem przewodów - Ta pompa na 99 % jest taka jaką sam masz w aucie.
Mam jedną pompę z 91r ale w Geo od brata są słabe heble więc na razie wstrzymam się z ewentualną sprzedażą.
Pozdrawiam -
Witam
W MK2 pompa jest taka sama w 1.0 1.3 i 1.6. Głównie montowano pompy AISIN, były auta które mają
pompy NABCO oraz BENDIX. Końcowe roczniki MK3 mają inną MK4 też ma dwa rodzaje. Zasadniczo
można zrobić podmiankę pompy ale wiąże się to z wyginaniem przewodów - Ta pompa na 99 %
jest taka jaką sam masz w aucie.
Mam jedną pompę z 91r ale w Geo od brata są słabe heble więc na razie wstrzymam się z ewentualną
sprzedażą.
Pozdrawiamdzieki za odpowiedz!!!