Navigation

zlosniki.pl
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search

[1.0 mk2] serwo + pompa hamulcowa

Kącik techniczny - Swift do 2003 r.
    2
    3
    38
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dloogie Użytkownik archiwalny last edited by dloogie

Witam

Mam Suzi 1990 rok 3d 1.0 silnik GL. Mam taki problem ze wycieka mi plyn hamulcowy ze zbiorniczka leci na serwo ktore jest juz troche przyrdzewiale ze wzgledu na zrace wlasciwosci plynu hamulcowego a nastepnie kapie na wahacz i kable hamulcowe. Pytanie : Czy serwa dostepne na allegro - LINK ktore pochodza z roznych rocznikow i pojemnosci silnika mozna zamontowac w mojej suzi??

pozdrawiam

dloogie

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sholek Użytkownik archiwalny last edited by sholek

[color:"blue"] Witam

W MK2 pompa jest taka sama w 1.0 1.3 i 1.6. Głównie montowano pompy AISIN, były auta które mają pompy NABCO oraz BENDIX. Końcowe roczniki MK3 mają inną MK4 też ma dwa rodzaje. Zasadniczo można zrobić podmiankę pompy ale wiąże się to z wyginaniem przewodów - Ta pompa na 99 % jest taka jaką sam masz w aucie.
        Mam jedną pompę z 91r ale w Geo od brata są słabe heble więc na razie wstrzymam się z ewentualną sprzedażą.
        Pozdrawiam

• D
          dloogie Użytkownik archiwalny last edited by dloogie

Witam
          W MK2 pompa jest taka sama w 1.0 1.3 i 1.6. Głównie montowano pompy AISIN, były auta które mają
          pompy NABCO oraz BENDIX. Końcowe roczniki MK3 mają inną MK4 też ma dwa rodzaje. Zasadniczo
          można zrobić podmiankę pompy ale wiąże się to z wyginaniem przewodów - Ta pompa na 99 %
          jest taka jaką sam masz w aucie.
          Mam jedną pompę z 91r ale w Geo od brata są słabe heble więc na razie wstrzymam się z ewentualną
          sprzedażą.
          Pozdrawiam

dzieki za odpowiedz!!!

• 1 / 1
          • First post
            Last post