problemy z dmuchawa :/
-
witam wszystkich potrzebuje pomocy sprawa wygląda tak ze przez moja nie uwagę nie zaizolowałem odpowiednio przewodów od halogenów z czego miałem małe zwarcie w deszczowe dni i oto tak ucierpiała instalacja od dmuchawy (a tu zime już mamy )potrzebuje zrobić (wymienić) nowa teśli by miał ktoś schemat całej instalacji od skody favorit (rocznik mojej 91)z góry dziękuje szukałem ale nie znalazłem (możliwe ze źle szukałem)
-
witam wszystkich potrzebuje pomocy sprawa wygląda tak ze przez moja nie uwagę nie zaizolowałem
odpowiednio przewodów od halogenów z czego miałem małe zwarcie w deszczowe dni i oto tak
ucierpiała instalacja od dmuchawy (a tu zime już mamy )potrzebuje zrobić (wymienić) nowa
teśli by miał ktoś schemat całej instalacji od skody favorit (rocznik mojej 91)z góry
dziękuje szukałem ale nie znalazłem (możliwe ze źle szukałem)Witaj!
Po pierwsze rocznik 91 był przełomowy: chyba do kwietnia była stara instalacja i skrzynka bezpieczników, po kwietniu - nowa. Nadal nie wiem jaką masz?
Po drugie: w/g mojego schematu starej instalacji nie widzę związku instalacji halogenów (montowałeś je, bo nie było?) z silnikiem dmuchawy.
Po trzecie: w starej skrzynce bezpiecznik nr 4 (15A) jest od dmuchawy i tylko od niej - sprawdzałeś, czy jest dobry? -
Stara skrzynka bezpieczników - zdjęcie od dołu... Masz taką?
-
teśli by miał ktoś schemat całej instalacji od skody favorit (rocznik mojej 91)z góry
dziękuje szukałem ale nie znalazłem (możliwe ze źle szukałem)Na temat schematu już było.Sam wysłałem jednemu z kolegów schematy.