[Mk3] Czy jest osobny bezpiecznik od spryskiwaczy szyb?
-
witam .
od rana mam same problemy przez mróz. zamarzły mi hamulce ale już odmroziłem. teraz nie działa mi spryskiwacz do szyb, nawet nie buczy, płyn nie jest zamarznięty. i mam pytanie czy w swifcie 1,3 rok 94 jest osobny bezbiecznik od spryskiwacza do szyb. -
A skąd wiesz że płyn nie jest zamarznięty?
To że w zbiorniczku coś "chlupie" to nie znaczy że w całym układzie tak jest.
Być może płyn zamarzł w pompce i przewodach, bo są one dość cienkie i szybciej się wychładzają niż cały zbiornik z płynem.
A jak Ci zamarznie płyn w pompce to wiadomo że nic tam nie będzie słychać podczas prób polania wodą szyby i łatwo spalić silnik.
-
witam .
od rana mam same problemy przez mróz. zamarzły mi hamulce ale już odmroziłem. teraz nie działa
mi spryskiwacz do szyb, nawet nie buczy, płyn nie jest zamarznięty. i mam pytanie czy w
swifcie 1,3 rok 94 jest osobny bezbiecznik od spryskiwacza do szyb.mróż już puścił ,powinno chyba działać. ale nie działa co to może być?
-
witam .
od rana mam same problemy przez mróz. zamarzły mi hamulce ale już odmroziłem. teraz nie działa
mi spryskiwacz do szyb, nawet nie buczy, płyn nie jest zamarznięty. i mam pytanie czy w
swifcie 1,3 rok 94 jest osobny bezbiecznik od spryskiwacza do szyb.a jest ten bezpiecznik od samego spryskiwacza?