korektor hamowania favorit...
-
witam byłem na stacji kontroli i koles powiedzial mi ze mam walniety korektor hamowaia z prawego koła. myslale o tym zeby go samemu wymienic wsumie to zadna filozoifia. tylko moje pytanie jest nastepujace: czy jesli wykrece stary to wycieknie mi płyn hamulcowy?? i czy po zamontowaniu nowego bede musiał odpowietrzyc hamulce??
-
witam byłem na stacji kontroli i koles powiedzial mi ze mam walniety korektor hamowaia z prawego
koła. myslale o tym zeby go samemu wymienic wsumie to zadna filozoifia. tylko moje pytanie
jest nastepujace: czy jesli wykrece stary to wycieknie mi płyn hamulcowy?? i czy po
zamontowaniu nowego bede musiał odpowietrzyc hamulce??Oczywiście że TAK !!!!!!!
-
witam byłem na stacji kontroli i koles powiedzial mi ze mam walniety korektor hamowaia z prawego
koła. myslale o tym zeby go samemu wymienic wsumie to zadna filozoifia. tylko moje pytanie
jest nastepujace: czy jesli wykrece stary to wycieknie mi płyn hamulcowy?? i czy po
zamontowaniu nowego bede musiał odpowietrzyc hamulce??Odpowietrzanie i to bardzo solidne jest konieczne. U mnie po wymianie korektora musiałem odpowietrzyć układ dwukrotnie bo mechanik zrobił to po "łebkach".