Kontrolki na desce. Czy są jakieś wolne miejsca?
-
Czy nie próbawal ktoś kiedyś poprostu wsadzic zarowki w ktores puste miejsce zeby sprawdzic czy
przypadkiem te nie istniejace normalnie kontrolki w przypadku GS'a działają??ja się nad tym zastanawiałem ale nie miałem odpowiedniej oprawki do diody, a musiałem w miarę szybko poskładać zegary, wyjazd wyskoczył z nienacka a później mi się już zegarów nie chciało rozbierać ale. A tak btw czy ktoś wie gdzie można dostać takie oprawki do diód podświetlenia zegarów?
-
A tak btw czy ktoś wie gdzie można dostać takie oprawki do diód
podświetlenia zegarów?
Myśle ze mozna by na chwile pożyczyć od np. kontrolki od recznego.
-
Czy nie próbawal ktoś kiedyś poprostu wsadzic zarowki w ktores puste miejsce zeby sprawdzic czy
przypadkiem te nie istniejace normalnie kontrolki w przypadku GS'a działają??Otóż sam sobie odpowiem po uprzednim sprawdzeeniu stwierdzam ze w tym przypadku czyli GS z 1992r. nie ma możliwości wstawienia dodatkowych kontrolek, ponieważ w wiązkach podpietych do zegarów nie ma przewodów ktore by miały zasilac dodatkowe kontrolki.
-
ja się nad tym zastanawiałem ale nie miałem odpowiedniej oprawki do diody, a musiałem w miarę
szybko poskładać zegary, wyjazd wyskoczył z nienacka a później mi się już zegarów nie
chciało rozbierać ale. A tak btw czy ktoś wie gdzie można dostać takie oprawki do diód
podświetlenia zegarów?W Krakowie przy Krakowskiej na Kazimierzu w sklepie elektronicznym widziałem swojego czasu.
Te duże pod prędkościomierz i obrotek też mieli.