Swiatla
-
ja mam od dawna zmienione zarowki na te niby xenon wiec raczej zolte nie sa nie mam zdjecia w nocy ale w dzien wygladaja tak
pozdrawiam
-
ja mam od dawna zmienione zarowki na te niby xenon wiec
raczej zolte nie sa nie mam zdjecia w nocy ale w
dzien wygladaja takpozdrawiam
Ja mam te ala xenony ,ale niebieskie, bańki mają i świecą światłem śnieżnobiałym z lekkim odcieniem błękitu. Plus postojówki normalne żarówki i w nocy jak spojrzy się w klosz to widać taką poświate wokół klosza od postojówek świetny efekt.
-
Ja mam te ala xenony ,ale niebieskie, bańki mają i świecą światłem śnieżnobiałym z lekkim
odcieniem błękitu. Plus postojówki normalne żarówki i w nocy jak spojrzy się w klosz to
widać taką poświate wokół klosza od postojówek świetny efekt.Witaj !! miałbys moze fotke ?? tego efektu poswiaty ??jak to wygląda bo też chiałem cos takiego zrobić .. myslałem tez nad czyms w stylu Engel Eyes takie jak montują w BMW super efekt ..a co do świateł jak pytał założyciel tematu to u mnie tez sa żółtawe i wymiana na te niby Xenonki to dobry pomysł .. pozdrawiam !
-
ja mam od dawna zmienione zarowki na te niby xenon wiec raczej zolte nie sa nie mam zdjecia w
nocy ale w dzien wygladaja takA co ty masz ten prawy reflektor na zdjęciu tak dziwnie ustawiony? To po jakimś dzwonku czy co? No chyba że mocowanie reflektora jest tak ostawione .Ale głosuję na dzwonek ...zgadłem?
pozdro
-
no to jest swiatlo:)
jaka cena i oznaczenia zarowy jest w twojej fav???
ladnie mi podaj:) -
Witaj !! miałbys moze fotke ?? tego efektu poswiaty
??jak to wygląda bo też chiałem cos takiego zrobić
.. myslałem tez nad czyms w stylu Engel Eyes takie
jak montują w BMW super efekt ..a co do świateł jak
pytał założyciel tematu to u mnie tez sa żółtawe i
wymiana na te niby Xenonki to dobry pomysł ..
pozdrawiam !nie mam aparatu bo się zepsuł po upadku moge zrobić z telefonu fotkę ale wiadomo jaka jakość będzie. Przy okazji wrzucę.
-
A co ty masz ten prawy reflektor na zdjęciu tak dziwnie
ustawiony? To po jakimś dzwonku czy co? No chyba że
mocowanie reflektora jest tak ostawione .Ale
głosuję na dzwonek ...zgadłem?
pozdrood kąd ją mam to tak jest . A jak ją miał Wujek to jakies dzwonki były wiec bardzo możliwe ze dlatego ale oby dwa sa mneij wiecej tak samo lekko przekrzywione nie tylko ten 1
-
no to jest swiatlo:)
jaka cena i oznaczenia zarowy jest w twojej fav???
ladnie mi podaj:)juz ci wszystko daje
ceny nie znam kupowalem 2 lata temu albo i lepiej w hurtowni od znajomego 3 komplety i nikomu jeszcze sie nie spalily a zazwyczaj te zarowki szybko sie pala ( kupione na allegro albo markecie)na etykiecce pisze tak : h4 12v 60 55W
a pudekło wygląda takpozdrawiam i sorry za jakosc ale robione komórką
-
2
-
czy w waszych favkach swiatla mijania maja kolor zoltawy???
moze nie zupelnie zoltawy ale wpadajacy w zolcien???
zastanawia mnie czy to wina starej zarowki, brodnego klosza wewnatrz (srebrnego odblasku), czy
jeszcze czegos ...
gadac jak macie ....ja mam takie : http://allegro.pl/item141262313_philips_h4_power2night_najlepsze_zarowki_h4.html
i są dużo lepsze od zwyczajnych światło jest białe a reflektor jest taki niebieskawy no i we mgle dużo lepiej się jedzie, mam już je ok 2 lat i mogę je polecić. -
dzieki:)
sie kupi:)