[fav] problem z odpaleniem skody
-
Skoda Favorit nie chce odpalac jak jest zwiekszona wilgotnosc - czym to moze byc spowodowane?
ide przeczyscic swiece, bo wydaje mi sie, ze to moze cos dac, jak wroce to zajrze, moze ktos cos dopomozepozdrawiam
wajs -
Skoda Favorit nie chce odpalac jak jest zwiekszona wilgotnosc - czym to moze byc
spowodowane?
ide przeczyscic swiece, bo wydaje mi sie, ze to moze cos dac, jak wroce to
zajrze, moze ktos cos dopomoze
pozdrawiam
wajsnajprawdopodobniej zawilgocona kopułka radze ją zmienić najlepiej na oryginalną a jak już kopułka to i nowy palec - powinno pomóc.
-
najprawdopodobniej zawilgocona kopułka radze ją zmienić
najlepiej na oryginalną a jak już kopułka to i nowy
palec - powinno pomóc.Przewody WN też można by zmienić przy okazji Wtedy jest pewność że są ok a koszta nie s ą duże. Dodatkowo można posprawdzać Połączenia elektryczne masy powyczyszczać.
-
Skoda Favorit nie chce odpalac jak jest zwiekszona wilgotnosc - czym to moze byc
spowodowane?
pozdrawiam
wajs"Nie chce odpalać". Wogóle nie kręci ? Pyrkocze na jednym, dwóch garach ?
Kolejność: Kopułka, paluch, przewody, świece, sprawdzić połaczenia (czystość) w module zapłonu. -
spowodowane?
pozdrawiam
wajsjezeli wszystko sprawdziles to pozostaje ci do sprawdzenia regulacja zaplonu lub padajacy akumulator .Pod warunkiem ze zrobiles to co ci pozostali radzili.