Jedno głupie pytanie
-
Poniewaz nie znam sie na nazwach czesci, to mam pytanie.
Od jakiegos czasu wiem ze mam do wymiany maglownice... Czy maglownica to jest to ????? czy tak jak jest napisane jest to przekładnia kierownicza?I jeszcze co do ceny... warto? Czy w sklepie skody dostanie sie w podobnej cenie? Interesuje mnie tylko i wylacznie oryginal...
-
Od jakiegos czasu wiem ze mam do wymiany maglownice... Czy maglownica to jest to ????? czy tak
jak jest napisane jest to przekładnia kierownicza?
I jeszcze co do ceny... warto? Czy w sklepie skody dostanie sie w podobnej cenie? Interesuje
mnie tylko i wylacznie oryginal...Mam podobny problem. Myślę, że chodzi tutaj o przekładnię kierowniczą. W sklepie oryginał kosztuje podobnie, bo już się pytałem i jak nazbieram fundusze to wymieniam całą kompletną, bo naprawiać nie ma sensu, koszt części i robocizny jest taki sam jak nowego oryginału. Tą ofertę z allegro też prześledziłem i facet uparł się na tą cenę i nic już nie spuści.
-
Mam podobny problem. Myślę, że chodzi tutaj o przekładnię kierowniczą. W sklepie oryginał
kosztuje podobnie, bo już się pytałem i jak nazbieram fundusze to wymieniam całą kompletną,
bo naprawiać nie ma sensu, koszt części i robocizny jest taki sam jak nowego oryginału. Tą
ofertę z allegro też prześledziłem i facet uparł się na tą cenę i nic już nie spuści.Powiem tak jak macie orginalna przekładnie i nic w niej wczesnie nie było wymieniane to wystarczy wymienic tulejke plastikową łożyska kamień i jeszce takie plastiki ktore sa na łaczeniu listwy z drążkami (koszt ok 30 zł) i mamy nowa przekładnie. Listwa i ślimak śa orginalnie wykonane z tak twardego materiału ze u mnie po 250 tys km przebiegu nie było sladu ich zuzycia
-
Od jakiegos czasu wiem ze mam do wymiany maglownice...
Czy maglownica to jest to ????? czy tak jak jest
napisane jest to przekładnia kierownicza?
I jeszcze co do ceny... warto? Czy w sklepie skody
dostanie sie w podobnej cenie? Interesuje mnie
tylko i wylacznie oryginal...
Na Allegro mozna kupic oryginalna przekladnie do Fav/Fel za niecale 300zl, natomiast w sklepach kosztuja kolo 400zl, wiec roznica jest i to spora.przykladowa aukcja:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=116245320