Coś tłucze się
-
Witam ,
mam takie pytanko bo ostatnio coś mi się tłucze w przodzie nie cały czas ale jakoś tak dziwnie i zastanawiam się co to moze być? Powiedzcie mi jakie sa objawy jak padnie poduszka pod silnikem albo pod skrzynia bo to chyba na to mi wyglada ale....Amortyzatory i wszelkie gumy z wachaczami wymieniałem jakiś czas temu wię nie sądzęze to to więc to cos nowego.Tylko co ?pozdro
-
witam niestety odrazu to niewiem co to moze byc ale tez teraz bede wymienial te tulejki od wachaczy bo mam taki luz ze az samochod sam skreca i mam pytanie ile placiles za wymiane tych tul;ejek od wachacza
? -
Witam ,
mam takie pytanko bo ostatnio coś mi się tłucze w przodzie nie cały czas ale jakoś tak dziwnie
i zastanawiam się co to moze być? Powiedzcie mi jakie sa objawy jak padnie poduszka pod
silnikem albo pod skrzynia bo to chyba na to mi wyglada ale....Amortyzatory i wszelkie gumy
z wachaczami wymieniałem jakiś czas temu wię nie sądzęze to to więc to cos nowego.Tylko co
?
pozdroChyba jak pod skrzynią, to może też wpływać na wrzucanie biegów. Ale warto sprawdzić, bo przwdopodobnie bedą to poduchy.
-
wsadź kawałek grubszej gumy między poduszke zawieszenia silnika (tą przy pompie wody) a karoserie i pojeździj troche. Jak nie bedzie tłuc to już wiesz co jest. Ta poduszka jak jest urwana to ta łapa w której jest ona osadzona wali w karoserie przy gwałtownym dodaniu gazu
-
Ja te tulejki wachaczy wczorj sam wymienialem za darmo a pewnie w warsztacie ze 30 zl wezma tak mi sie wydaje