Jakie auto dla kobiety?
-
Do Alto łatwo
będzie koleżankę przymierzyć (obie pracują ze mną).Ta pierwsza koleżanka jest zadowolona ze swojego Alto?
-
No ten 0,9 Multiair
to właśnie podstawowy benzyniak w nowej PandzieNo to co od niego chcesz?
Jak się jeździ łagodnie, a sądzę, że opisywana Pani tak właśnie będzie jeździć to przecież ten silnik będzie zadowalał się aptekarskimi dawkami paliwa... -
Ale ta nowa ma ten
dziwny silnik 0.9 MultiairZa pokaźną dopłatą... Standardowo jest montowany 1.2 69 KM wolnossący, tak jak w punto Proszę nie siać "defektyzmu"
Na cenę pakietu Radio+Klima nie ma co patrzeć, bo dealerzy dają spore rabaty od tej ceny...
-
Na cenę pakietu
Radio+Klima nie ma co patrzeć, bo dealerzy dają spore rabaty od tej ceny...No szkoda, żeby nie dawali Śmiesznie to wygląda, jak piszą o radiu czy klimie. Przecież mamy 21 wiek i radio to nie nowinka techniczna, a klima powinna być już dawno standardem
-
Ta pierwsza
koleżanka jest zadowolona ze swojego Alto?Bardzo.
A ja mam spokój i poczucie dobrze spełnionego zadania. -
Za pokaźną
dopłatą... Standardowo jest montowany 1.2 69 KM wolnossący, tak jak w punto
Proszę nie siać "defektyzmu"Czyli nie "Multiair", lecz "Twinair".
A czemu, Adamo, przestrzegasz przed tym silnikiem? -
A "koleżanka" jechała już kiedyś samochodem?
-
A "koleżanka"
jechała już kiedyś samochodem?Moim kilkakrotnie... Mojego kolegi poldkiem też raz (jestem stuprocentowo pewny, bo siedziałem na fotelu pasażera, a ona z tyłu).
Prawo jazdy ma, stąd wnoszę, że i za kółkiem siedziała.
-
Czyli nie
"Multiair", lecz "Twinair".
A czemu, Adamo,
przestrzegasz przed tym silnikiem?Widziałem testy tej wersji w TV, chodzi to podobno jak kosiarka do trawy (2 cylindry) i wcale nie pali mało Do tego turbinki i inne wynalazki - 85 KM z pojemności 0.9 nie zwiastuje dużej wytrzymałości silniczka
Dobrze więc, że jednak nie jest to podstawowy silnik, tylko jak kolega wyżej sprostował, bazowo jest 1.2 czterocylindrowy
-
Czyli nie
"Multiair", lecz "Twinair".
A czemu, Adamo,
przestrzegasz przed tym silnikiem?No ja też we Fiatach ostatnio nie siedzę... Twinair rzeczywiście
-
No szkoda, żeby nie
dawali Śmiesznie to wygląda, jak piszą o radiu czy klimie. Przecież mamy 21 wiek
i radio to nie nowinka techniczna, a klima powinna być już dawno standardemNowy samochód jakiejkolwiek klasy bez manualnej choćby klimy to w naszych czasach jakieś nieporozumienie
-
Monotematyczny
będę, ale jak padły już propozycję SX4 i Splasha to sprawdź także Suzuki Alto przy
fotelu kierowcy podciągniętym maksymalnie do góry. Jest dość wysoko.@ Drzonca - sprawdziłem. W tej wersji Alto, którą kupiła koleżanka, nie ma regulacji wysokości fotela. Zatem pewnie pojawia się ona w "wyższych" modelach.
-
@ Drzonca -
sprawdziłem. W tej wersji Alto, którą kupiła koleżanka, nie ma regulacji wysokości
fotela. Zatem pewnie pojawia się ona w "wyższych" modelach.Regulacja jest w wersji "Comfort", w "Club" nie. "Klubowy" fotel też jest dość wysoki, ale jeśli jest mimo wszystko za niski to pozostaje wyższa wersja, tyle, że kilka dni temu Suzuki wycofało tą wyższą wersję Alto z oferty. Z drugiej strony może to oznaczać znaczne rabaty na pojedyncze sztuki i demówki które im zostały.
-
Zarejestrowałem - wezmę pod uwagę.
-
Nowy samochód
jakiejkolwiek klasy bez manualnej choćby klimy to w naszych czasach jakieś
nieporozumienieKlima jak klima, ale radio? Chwalić się, że jest w zestawie?
-
Może tego nie widać, ale w Focusie II siedzi się wysoko.
Akurat rodzice mają taki samochodzik i tam wchodzi się do środka bez specjalnego schylania się, a i sam fotel ma sporą regulację wysokości siedziska. -
A czemu, Adamo,
przestrzegasz przed tym silnikiem?bo sie boi nowinek
-
Do tego turbinki i inne wynalazki - 85 KM z pojemności 0.9 nie
zwiastuje dużej wytrzymałości silniczkajaką wytrzymałość maja silniki F6A - (657ccm i 64kM) ?
i dlaczego sa na rynku od 30 lat ?
-
jaką wytrzymałość
maja silniki F6A - (657ccm i 64kM) ?
i dlaczego sa na
rynku od 30 lat ?Chodzi Ci o silnik zaburtowy Yamaha?
A co to ma wspólnego z eksploatacją w aucie???
-
bo sie boi
nowinekNowinki są dla bogatych
A jak się nie boisz awaryjnych nowinek, to zmień Lanosa na Carismę GDI