Nie grzeją ścieżki na tylnej szybie.
-
Pewnie też wielu z Was ma ten problem i pewnie to już było poruszane, ale jeszcze raz poruszę.
Może ktoś wie jak to naprawic i czy wogóle da się to naprawic?
Czy może taniej wyjdzie kupic nową szybę, okleic odrazu folią i problem z głowy.
Przyznam się, że trochę mnie to denerwuje, grzeje tylko 5 ścieżek czyli tyle co nic.
Jak ktoś ma na to sposób to proszę o radę. -
ano tak jest trzeba wzrokowo wylukac gdzie ścieżki są poprzerywane i użyć zakupionego w sklepie moto preparatu którego używa się tak: przyklejamy specjalną naklejke ze szparka w srodku na szybe w miejsce przerwanej sciezki tak zeby bylo przerwe widac w szparce potem smarujemy preparatem cos z wygladu jak lakier do paznokci(zobaczyc u żonki, dziewczyny , koleżanki lub sąsiadki hehe) odczekac chyba dobe jak pamietam zdjac naklejki i uzywac do woli hehe. Cena chyba 30 złotych info z pamięci z zeszłorocznego czy nawet 2 lat temu wydania mag. Motor.Pozdrawiam
-
Pewnie też wielu z Was ma ten problem i pewnie to już było poruszane, ale jeszcze raz poruszę.
Może ktoś wie jak to naprawic i czy wogóle da się to naprawic?
Czy może taniej wyjdzie kupic nową szybę, okleic odrazu folią i problem z głowy.
Przyznam się, że trochę mnie to denerwuje, grzeje tylko 5 ścieżek czyli tyle co nic.
Jak ktoś ma na to sposób to proszę o radę.No ja ostatnio u siebie naprawiałem. Kupiłem specjalny klej przewodzący do naprawy ścieżek (18 zł) i posmarowałem w miejscach przerw. Niestety popełniłem błąd - nie zanotowałem sobie które ścieżki nie grzeją i szukałem przerw jak igły w stogu siana. Nie wszystkie udało się naprawić, ale teraz grzeje więcej.
-
W jakich sklepach najlepiej szukać tego prepratu?
Można to odstać w każdym motoryzacyjnym czy może w jakiś wybranych sklepach, a może w jakimś zakładzie, który trudni się naprawą szyb samochodowych?
Szczere dzięki za pomoc.
Pozdrawiam. -
W jakich sklepach najlepiej szukać tego prepratu?
Można to odstać w każdym motoryzacyjnym czy może w jakiś wybranych sklepach, a może w jakimś
zakładzie, który trudni się naprawą szyb samochodowych?
Szczere dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.Tutaj masz tani lakier ;-) Lakier przewodzący - allegro