Renault espace III - wasze info na ten temat.
-
Jeśli zacznę robić
takie przejazdy to oprócz kilometrówki w kosztach transportu znajdzie się miejsce na
amortyzację pojazdu. poza tym najczęściej za transport płaci organizator
imprezy...Tak ale to ty kupujesz smochod i go utrzymujesz ....
pomimo ze to sa twoi kumple to ty kupujesz samochod utrzymujesz ,
kumple beda woleli wozic sie amerykancem ale to ty zplacisz za naprawy
pozdro...
-
Uff... udało się!
Wpadło trochę kasy i zaczynam szukać coś taniego do ewentualnej kosmetyki.
oczywiście z lpg.Mimo wszystko stawiam na tańsze paliwo... -
Uff... udało się!
Wpadło trochę kasy
i zaczynam szukać coś taniego do ewentualnej kosmetyki.
oczywiście z
lpg.Mimo wszystko stawiam na tańsze paliwo...A na co w końcu stawiasz?
-
A na co w końcu
stawiasz?Tylko się nie śmiej,ale nie mam konkretu-będę szukał sharan/galaxy,espace,berlingo/partner - czyli generalnie 5 osób + płaska podłoga z tyłu na sprzęt.Rocznik i przebieg raczej mało ważne.Najważniejsze to kondycja mechaniczna i blacharska i takie ogólne zadbanie o auto.Jak najmniej fajerwerków,wodotrysków i innych zbędnych gadgetów do zepsucia.No i oczywiście lpg na pokładzie.
-
Tylko się nie
śmiej,ale nie mam konkretuI bardzo dobrze, trzeba brać co jest i co pasuje naszym zainteresowaniom, ukierunkowując się na jeden model można sporo czasu szukać tego jedynego Ale jak chcesz jak najmniej rzeczy do zepsucia to Espace raczej odpada bo tam sporo elektroniki napchane Do Twoich zainteresowań pasuje jeszcze Xsara Picasso, patrzyłeś?
-
No trochę się właśnie tego espace obawiam,biorę pod uwagę 2 generację,ale nie wiem czy to coś w kwestii poruszonej awaryjności zmienia.Xsarę obejrzę na necie co i jak.
-
Tylko się nie
śmiej,ale nie mam konkretu-będę szukał sharan/galaxy,espace,berlingo/partner - czyli
generalnie 5 osób + płaska podłoga z tyłu na sprzęt.Rocznik i przebieg raczej mało
ważne.Najważniejsze to kondycja mechaniczna i blacharska i takie ogólne zadbanie o
auto.Jak najmniej fajerwerków,wodotrysków i innych zbędnych gadgetów do zepsucia.No
i oczywiście lpg na pokładzie.to szukaj diesla ... Sharan lub Touran
-
to szukaj diesla
... Sharan lub TouranNie chcę diesla a touran dla mnie za drogi.
-
Do Twoich
zainteresowań pasuje jeszcze Xsara Picasso, patrzyłeś?Xsara Picasso chyba nie pomieści kapeli
-
Xsara Picasso chyba
nie pomieści kapeli2 osoby + kapela spokojnie, jeśli chodzi o np 4 osoby + kapela to już faktycznie nie, tak czy inaczej podłoga jest płaska, z tyłu jest mega dużo miejsca - 3 niezależne fotele ale tylko środkowy się przesuwa, we wszystkich jest minimalna regulacja oparcia. Po wyjęciu lub nawet złożeniu foteli mamy jakiś 1,8m długiej przestrzeni. Miałem taką w domu i akurat w tym czasie rodzice jeździli po chemie do Niemiec, pchali do Xsary tyle co ludzie do busów
-
Ale tu musi być 5 muzyków + instrumenty
Tylna klapa schodzi pod kątem, więc do bagażnika za wiele nie wejdzie przy pakowaniu po dach
-
Ale tu musi być 5
muzyków + instrumenty
Tylna klapa schodzi
pod kątem, więc do bagażnika za wiele nie wejdzie przy pakowaniu po dachZawsze można oparcia z tyłu zrobić bardziej "krzesełkowo" niż kanapowo, i nie kanapa tylko 3 niezależne fotele ale fakt, jeśli ma być 5 muzyków + sprzęt to jest lipa, biorąc pod uwagę jeszcze LPG czyli koło w bagażniku to już w ogóle. No i one mają miękkie dupy, tzn niby stoi wysoko ale strasznie szybko siada jak się sporo ładuje
-
Cokolwiek kupię Panowie to na pewno wymienię tylne zawieszenie na twardsze i wytrzymalsze.W tej kwestii bardzo dobrze się sprawdziła buda sharana/galaxy.Espace chyba faktycznie oleje ze względu na elektrykę/elektronikę.Sąsiedzi z klatki obok mają takowego 3 generacji i nie raz już się bez powodu włączał w nim alarm i wył tak pod oknami przez dobrą chwilę zanim oni skumali,że to ich francuz.