przygasa..
-
witam sluchajcie od kilku dni mam problem z samochodem ladnie odpala jak sobie jade to mi obroty skacza jak chca oscylacja w granicach 1000obr i jak wrzuce na lub bo np stoje na swiatlach to mi daje znac alarm tak jakby sie akumulator wyladowal i radio przygasa.Zauwazylem ze nawet mruga podswietlenie deski rozdzielczej!co to moze byc??
-
witam sluchajcie od kilku dni mam problem z samochodem ladnie odpala jak sobie jade to mi obroty
skacza jak chca oscylacja w granicach 1000obr i jak wrzuce na lub bo np stoje na swiatlach
to mi daje znac alarm tak jakby sie akumulator wyladowal i radio przygasa.Zauwazylem ze
nawet mruga podswietlenie deski rozdzielczej!co to moze byc??zaczałbym od alternatora, cewki i sprawdzenia czy wolne obroty się nie pokopały.
-
zaczałbym od alternatora, cewki i sprawdzenia czy wolne obroty się nie pokopały.
ale czy takie skakanie obrotomierza dodam ze silnik chodzi stabilnie moze byc od alternatora?
-
ale czy takie skakanie obrotomierza dodam ze silnik chodzi stabilnie moze byc od alternatora?
hmmm, jak tak, to bezpieczniki sprawdź, połączenia, może masę gdzieś gubi.
-
jakies moze jeszcze propozycje bo zaraz wychodze z roboty i jakos to musze zrobic bo sie ciezko jedzie a do domu mam 25km:(