ogrzewanie tylnej szyby
-
Czy jezeli przepalił by mi sie bezpiecznik od ogrzewania szyby to paliła by mi sie kontrolka? bo szyba nie odparowuje a kontrolka sie swieci
-
Czy jezeli przepalił by mi sie bezpiecznik od ogrzewania szyby to paliła by mi sie kontrolka? bo
szyba nie odparowuje a kontrolka sie swiecijakby padl bezpiecznik to kontrolka by sie nieswiecila
-
jakby padl bezpiecznik to kontrolka by sie nieswiecila
oj nie jestem pewny sprawdz
bo mialem jakies zchizy jak zmienialem przelaczniki na felowskie i jest szansa ze bezpiecznik obejmuje sama grzalke -
Czy jezeli przepalił by mi sie bezpiecznik od ogrzewania szyby to paliła by mi sie kontrolka? bo
szyba nie odparowuje a kontrolka sie swiecimyślę, że najpierw skołuj miernik i sprawdź, czy masz napięcie na stykach przy szybie. Jeśli masz, to znaczy, że prawdopodobnie nie styka do ścieżek.
-
myślę, że najpierw skołuj miernik i sprawdź, czy masz napięcie na stykach przy szybie. Jeśli
masz, to znaczy, że prawdopodobnie nie styka do ścieżek.Częstym problemem nie jest bezpiecznik ale styki od ogrzewania na tylnej klapie. Sprawdź tam. Czy masz też problem z działaniem wycieraczek, lampką wstecznego lub oświetleniem tylnej tablicy. Jeżeli tak to na mur beton te styki.
-
Częstym problemem nie jest bezpiecznik ale styki od ogrzewania na tylnej klapie. Sprawdź tam.
Czy masz też problem z działaniem wycieraczek, lampką wstecznego lub oświetleniem tylnej
tablicy. Jeżeli tak to na mur beton te styki.Mi się styk odłączył na szybie i muszę to jakoś szybko przylutować.
A też mam problem z lampką wstecznego i podświetleniem tablicy, więc gdzie znajdują się te styki? Pod tym obiciem? I jak to zrobić aby działało? Przeczyścić? -
Mi się styk odłączył na szybie i muszę to jakoś szybko przylutować.
A też mam problem z lampką wstecznego i podświetleniem tablicy, więc gdzie znajdują się te
styki? Pod tym obiciem? I jak to zrobić aby działało? Przeczyścić?Po otworzeniu klapy bagażnika po lewej i prawej stronie (w nowszych wersjach są zaślepki). Można przeczyścić, lecz prawdopodobnie to niewiele da. Częściej jest to problem wypaczonych plastików. Można próbować je ustawić, usztywnić poprzez podklejenie czymś sztywnym, podłożenie gumek. Najlepiej poszukać na szrocie w późniejszych wersjach faworitek, bo w nich nie było styków (od sierpnia '91)